16 mei 2017 
1 min. leestijd

Stem op ons! Wij zijn genomineerd voor beste blog/website door Fitfair

Stem op ons! Wij zijn genomineerd voor beste blog/website door Fitfair
Op 10 en 11 juni vindt Fitfair plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Fitfair is een fitnessbeurs die mensen bij elkaar wil brengen en wil inspireren. Fitfair heeft samen met Lifestyle & Sport kanaal Day1 de Fitness Influencer Awards 2017 bedacht. En hoe tof is dit? Wij zijn door hen genomineerd voor beste blog/website! Daar zijn wij natuurlijk supertrots op. Om uiteindelijk te winnen hebben we jouw hulp hard nodig. Stem jij ook?! Wij zijn ook op de Fitfair aanwezig! Fitfair is een netwerkbeurs voor sporters, professionals en ondernemers in de fitnessbranche. De beurs is op 10 en 11 juni in de Jaarbeurs Utrecht en onderscheidt zich door educatie, inspiratie en participatie van alle andere traditionele fitness- en wellnessbeurzen! Het programma van de fitnessbeurs bestaat uit meer dan 150 masterclasses, business seminars en toffe workouts die verdeeld zijn over 14 state of art conferentiezalen. Tijdens de fitnessbeurs delen topsporters op een inspirerende manier hun kennis op het gebied van mindset, voeding en trainingsschema's. Daarnaast zijn er veel professionals die masterclasses geven over ondernemersvraagstukken voor sportschooleigenaren en (personal) trainers. Fitfair wil iedereen bij elkaar brengen en inspireren.

Fitness Influencer Awards 2017

Initiatiefnemers voor de Fitness Influencer Awards 2017 zijn Fitfair en Lifestyle & Sport kanaal Day1. Zij hebben fitnessprofessionals gevraagd of zij een selectie konden maken van genomineerden. Wie van de genomineerden uiteindelijk de winnaar is, wordt online bepaald door het publiek. Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriet!

Stem op ons!

En omdat wij zijn genomineerd tot beste blog/website willen wij natuurlijk graag deze FI Award winnen! Dit kan alleen met jouw hulp. Via deze link kan je jouw stem op ons uitbrengen. Stem jij ook op ons?
''Fitness Influencers zijn het perfecte voorbeeld van pure passie die leidt tot succes. En dat verdient erkenning.'' ~ FI Awards

Korting entreeticket

Ben jij op ons #Fearless evenement geweest? Dan heb jij als het goed is een flyer in de goodiebag ontvangen waarmee jij je ticket kunt verzilveren! Op de flyer staat de instructie hoe je dat kan doen. Was je niet op ons event, maar wil je toch graag naar de Fitfair op 10 of op 11 juni? Bestel dan je ticket met onze speciale kortingscode FITGIRLS en krijg 5 euro korting op het entreebedrag! Een ticket koop je hier. Ben jij ook aanwezig tijdens de Fitfair op 10 en 11 juni?
Reactie plaatsen