Winactie! 'Snelle klassiekers met een twist': makkelijk, snel en lekker

Makkelijk, snel en lekker: dat is waar het nieuwe boek ‘Snelle klassiekers met een twist’ van Brenda Hoff vooral om draait. Eenvoudige recepten die niet te veel tijd en moeite kosten maar wel heel lekker en voedzaam zijn. Wij vinden het belangrijk dat een maaltijd een momentje voor jezelf is en dat je er ook van kunt genieten. ‘Snelle klassiekers met een twist’ geeft je negentig recepten om binnen een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel te zetten.

Zin in iets nieuws?

Laten we eerlijk zijn: hoe vaak staan we nu eigenlijk in de keuken met net iets teveel honger maar net te weinig zin om iets fatsoenlijks in elkaar te flansen? Na een lange werkdag wil je eigenlijk gewoon op de stoel of bank ploffen met een heerlijk avonddinertje dat al op magische wijze voor je gemaakt is. Geen moeite hoeven te doen, voetjes omhoog en klaar met de dag! Hoe ideaal zou dat zijn? Helaas weten we allemaal ook wel dat een goede maaltijd niet altijd in een handomdraai klaar is. Je wilt graag gezond eten en niet naar die pizza in de diepvries grijpen, maar toch voel je er ook weinig voor om nog heel lang te moeten koken. De voorbereiding duurt al lang en je krijgt alleen maar meer honger. Laten we nou net iets weten om je daarbij te helpen.

Snelle Klassiekers met een twist

Nadat Brenda Hoff na haar twintigste steeds meer interesse begon te krijgen in koken is ze ruim vierenhalf jaar geleden haar eigen foodblog begonnen: Brenda Kookt. Ze wilde meer gerechten zelf maken in plaats van te koken uit pakjes en zakjes. Dit resulteerde in een soort deel 2: haar eigen kookboek! Negentig gerechten die niet al te moeilijk zijn, je soms zelfs best wel bekend voorkomen maar die je wel de juiste voedingsstoffen leveren. Wat Brenda vooral met zowel haar foodblog als haar kookboek duidelijk wil maken is dat koken helemaal niet moeilijk of ingewikkeld hoeft te zijn. Klassiekers en bekende basisrecepten met nét een ander ingrediënt of die je net iets anders klaarmaakt: er is voor iedereen wat te vinden.

Zin om mee te koken?

Lijkt het jou wel wat om je culinaire kant op te zoeken met dit kookboek? Wij geven je die kans! Wij mogen namelijk één exemplaar aan jullie weggeven. Laat in een reactie hieronder weten waarom juist jij dit boek moet winnen en wie weet kiezen we jou wel uit. De winnaar wordt donderdag 20 oktober bekend gemaakt en krijgt hier persoonlijk bericht van. ‘Snelle klassiekers met een twist’ is sinds 21 september verkrijgbaar in boekwinkels en op bol.com.