13 oktober 2016 
1 min. leestijd

Winactie! 'Snelle klassiekers met een twist': makkelijk, snel en lekker

Winactie! 'Snelle klassiekers met een twist': makkelijk, snel en lekker
Makkelijk, snel en lekker: dat is waar het nieuwe boek ‘Snelle klassiekers met een twist’ van Brenda Hoff vooral om draait. Eenvoudige recepten die niet te veel tijd en moeite kosten maar wel heel lekker en voedzaam zijn. Wij vinden het belangrijk dat een maaltijd een momentje voor jezelf is en dat je er ook van kunt genieten. ‘Snelle klassiekers met een twist’ geeft je negentig recepten om binnen een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel te zetten.

Zin in iets nieuws?

Laten we eerlijk zijn: hoe vaak staan we nu eigenlijk in de keuken met net iets teveel honger maar net te weinig zin om iets fatsoenlijks in elkaar te flansen? Na een lange werkdag wil je eigenlijk gewoon op de stoel of bank ploffen met een heerlijk avonddinertje dat al op magische wijze voor je gemaakt is. Geen moeite hoeven te doen, voetjes omhoog en klaar met de dag! Hoe ideaal zou dat zijn? Helaas weten we allemaal ook wel dat een goede maaltijd niet altijd in een handomdraai klaar is. Je wilt graag gezond eten en niet naar die pizza in de diepvries grijpen, maar toch voel je er ook weinig voor om nog heel lang te moeten koken. De voorbereiding duurt al lang en je krijgt alleen maar meer honger. Laten we nou net iets weten om je daarbij te helpen.

Snelle Klassiekers met een twist

Nadat Brenda Hoff na haar twintigste steeds meer interesse begon te krijgen in koken is ze ruim vierenhalf jaar geleden haar eigen foodblog begonnen: Brenda Kookt. Ze wilde meer gerechten zelf maken in plaats van te koken uit pakjes en zakjes. Dit resulteerde in een soort deel 2: haar eigen kookboek! Negentig gerechten die niet al te moeilijk zijn, je soms zelfs best wel bekend voorkomen maar die je wel de juiste voedingsstoffen leveren. Wat Brenda vooral met zowel haar foodblog als haar kookboek duidelijk wil maken is dat koken helemaal niet moeilijk of ingewikkeld hoeft te zijn. Klassiekers en bekende basisrecepten met nét een ander ingrediënt of die je net iets anders klaarmaakt: er is voor iedereen wat te vinden.

Zin om mee te koken?

Lijkt het jou wel wat om je culinaire kant op te zoeken met dit kookboek? Wij geven je die kans! Wij mogen namelijk één exemplaar aan jullie weggeven. Laat in een reactie hieronder weten waarom juist jij dit boek moet winnen en wie weet kiezen we jou wel uit. De winnaar wordt donderdag 20 oktober bekend gemaakt en krijgt hier persoonlijk bericht van. ‘Snelle klassiekers met een twist’ is sinds 21 september verkrijgbaar in boekwinkels en op bol.com.
Nynke
Door

Nynke

op 13 Oct 2016

Ik wil het wel, dat koken of eigenlijk wil ik dat lekkere eten wel, maar dat ik er dan voor moet koken, dat is soms een probleem. Ik hoop dat dit kookboek lekkere inspiratie biedt.

Giulia
Door

Giulia

op 13 Oct 2016

Ten eerste nog gefeliciteerd met je boek! Het lijkt me een echte aanwinst. Twee maanden geleden ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven maar een liefde die we niet echt delen is die voor gezond eten. Ik doe mijn uiterste best om klassieke gerechten iets gezonder te maken zodat we er beiden van genieten, maar negen van de tien keer is dat zonder succes. Ik hoop dat jou boek ons hierbij kan helpen!

Ilja
Door

Ilja

op 14 Oct 2016

Ik ben dól op koken en mijn kookboekenverzameling valt in het niet bij die van mijn moeder! Daarbij heb ik nu eindelijk een iets beter uitgeruste keuken en ben ik ook dól op klassiekers -- met of zonder twist :) !

Miranda Janssen
Door

Miranda Janssen

op 15 Oct 2016

Ik ben pas begonnen om gezonder te eten en ook weer 2 keer per week naar de sportschool(opbouwend naar 3). Ik voel me al stukken beter en ben van plan dit door te zetten al heb ik wel wat inspiratie nodig. Daarom ben ik jullie gaan volgen. En ik denk dat Brenda's boek mij ook hierbij kan helpen. Erg leuke recepten, bedankt.

Marijke
Door

Marijke

op 15 Oct 2016

Mijn dochter eet alles, maar wil graag snél, mijn vriend is me soms iets té klassiek en ik hou zo van een twist, ik denk dat dit boek geschikt is voor ons gezin‍‍!

Dagmar gaasbeek
Door

Dagmar gaasbeek

op 15 Oct 2016

Na een werkdag van 10 uur heb ik vaak geen zin meer om te koken maar wil ik wel graag gezond eten. Hopelijk biedt dit boek uitkomst

Yvette
Door

Yvette

op 16 Oct 2016

Ideaal!! Ik kom vaak laat thuis dus vriend kookt, maar zonder inspiratie en goed recept eindigen we vaak met een makkelijk wereldgerecht. Brenda's kookboek klinkt als een uitkomst: gezondere gevarieerde maaltijden en als vriendlief ook geen zin heeft om te koken ook snel door mij nog te bereiden. Top!

Marianne Dubbeld
Door

Marianne Dubbeld

op 18 Oct 2016

Dat zou goed van pas komen....gezond en toch snel klaar!

Michelle
Door

Michelle

op 18 Oct 2016

Super leuk boek lijkt mij dit kookboek! Ik ben fan van de gerechten die Brenda op haar website heeft staan! Kan niet wachten om dit boek te hebben om daaruit heerlijke gerechten klaar te maken! #meteentwist

Marielle
Door

Marielle

op 18 Oct 2016

Ik hou van koken en vind het belangrijk om lekker en gezond te eten. Dus na het werk wil ik wel wat lekkers maken, maar niet uren in de keuken staan. En morgen ben ik jarig

Iris
Door

Iris

op 18 Oct 2016

Dit boek zou perfect van pas komen! Sinds kort gaan samenwonen en hou enorm van koken, maar ben vooral goed in de gerechten die véééél tijd kosten. Dit boek lijkt me perfect om doordeweekse een snelle, maar vooral ook lekkere en verantwoorde maaltijd op tafel te zetten! En mijn boekenkast moet nog wat opgevuld worden dus daar komt deze zeker voor van pas :)

Desiree
Door

Desiree

op 18 Oct 2016

Zou t graag winnen voor mijn man Tom. Hij is de kok in huis en groot fan van Brenda!

Maartje
Door

Maartje

op 19 Oct 2016

Ik denk dat dit een boek is dat iedereen in de kast zou moeten hebben. Als er familie komt eten zijn er toch mensen die het liefst iets 'bekends' eten. Mijn familie is toch een beetje 'wat een boer niet kent eet hij niet'. Dus met dit boek zou ik lekker kunnen koken en iedereen blij kunnen maken.

Janneke
Door

Janneke

op 19 Oct 2016

Vroeger dacht ik dat ik in een verkeerd land was geboren. Hutspot, boerenkool, al die klassiekers zijn aan mij niet besteed.Toch houd ik enorm van lekker én gezond eten. Liefst niet al te ingewikkeld natuurlijk. En ben ik stiekem toch wel trots op ons kikkerlandje/ Graag ga ik dus voor deze herinburgeringscursus om te ervaren dat klassieke gerechten toch lekker kunnen zijn. Ik laat me graag overtuigen door het kookboek van Brenda!

Reactie plaatsen