Say what!? New York City opent cookie dough bar
Mensen in New York mogen zichzelf héél gelukkig prijzen, want de stad is een cookie dough bar rijker. Kristen Tomlan besloot haar guilty pleasure om te toveren tot een café. Waarom is dit niet eerder bedacht!? Binnen no-time groeide het cookie dough café uit tot een groot succes, logisch als je erover nadenkt. Cookie dough, I freaking love it. Tijdens het schrijven van dit blog, loopt het water me spontaan in de mond. Het cookie dough café serveert rauwe, ready-to-eat cookie dough. Maar maak je geen zorgen, je kan het gewoon eten, want het deeg is gemaakt van gepasteuriseerde eieren. Dit betekent dat je dus geen risico hebt op salmonella. Kristen geniet ervan om in de keuken te staan en dingen te bakken, zodat ze haar goddelijke creaties kan delen met haar geliefden. Door deze passie is het cookie dough café DŌ ontstaan. Cookie DŌ, snap je 'm? Ik vind hem leuk. Ik kon het natuurlijk niet laten om even te kijken tussen de smaken die het café serveert, hallo foodgasm! Eigenlijk zijn alle smaken geweldig, maar deze vijf lijken mij het lekkerst.
-
‘Heavenly Nutella’
-
‘Salty & Sweet’
-
‘Fluffernutter’
-
‘Chocolate Dream’
-
‘Red Velvet’