Redactie
12/05/2015
1 min
0

Vergeet Tinder en ga op Sprinter!

12/05/2015
1 min
0
Samen sporten is veel leuker! Ja dat is natuurlijk mooi gezegd, maar dan moet je wel iemand hebben om samen mee te gaan sporten…. En laat Bjorn Börg daar nu net een oplossing voor hebben bedacht. Zij ontwikkelden de nieuwe app Sprinter. De app waarmee je workout buddy’s kan vinden! Sprinten maar!!

Hoe gaat dat allemaal in zijn werk?

Nou eigenlijk heel eenvoudig. De meesten van jullie hebben allemaal wel eens gehoord van Tinder. 'Ja die app waarmee je dates kan vinden op basis van een aantal voorkeuren.' Nou, zo gaat het met de Sprinter app dus ook. Je vult in in welke omgeving je woont, waar je voorkeur naar uit gaat (man/vrouw of beide) en je geeft aan wat voor sport(en) je doet. Daarnaast kun je aangeven in welke leeftijdscategorie je je nieuwe workout buddy zoekt en last but not least kun je een leuke profiel foto van jezelf toevoegen! En dan? Swipen maar!!!! Swipe naar links als je jezelf niet in het zweet wil werken met hem en swipe naar rechts als je denkt dat je voor deze persoon net even wat harder je best gaat doen in de gym! Zodra je naar rechts geswiped hebt en die persoon heeft dat ook bij jou gedaan, dan zijn jullie een “match” en kun je elkaar een berichtje sturen! En dan natuurlijk snel een sprintje trekken naar de gym voor een sporty date!  

sprinter

Verschillende functies

Naast het vinden van je workout buddy zitten er nog wat andere functies op. Zo kun je 'energy points' verdienen door het registreren van je workout. Een andere leuke bijkomstigheid is dat de app niet alleen voor de Nederlandse markt te dowloaden is. Mocht je dus in het buitenland verblijven, kun je gewoon even checken of er nog leuke sportmaatjes in de buurt zijn! En niet geheel onbelangrijk: de app is gratis te downloaden in de Appstore. Dus girls spread the news! Zorg dat iedereen uit jouw omgeving zich aanmeldt op Sprinter zodat de keuze in workoutbuddy's met een record aantal stijgt! Swipe, Sweat & Socialize!!!! Suzanne.
Reacties
Categorieën