23 juni 2017 
2 min. leestijd

REVIEW: Is deze gadget voor jou ook de ideale oplossing?

REVIEW: Is deze gadget voor jou ook de ideale oplossing?
Is muziek voor jou ook onmisbaar tijdens het sporten? Voor ons in ieder geval wel! Het geeft je net die extra boost om meer uit je workout te halen. Meestal gebruiken we tijdens het sporten onze telefoon, maar is dat eigenlijk wel de meest ideale optie? Je herkent vast de struggles wel. Tijdens het sporten kun je je telefoon nergens goed en handig weg stoppen, de oortjes raken in de knoop. Kortom: je telefoon kan behoorlijk voor afleiding zorgen. Maar wat zou dan een betere optie kunnen zijn? TomTom Sports vroeg ons om hun nieuwe GPS fitnesshorloge TomTom Spark 3 uit te proberen. Het voorjaar is bijna afgelopen en we zien de zomer steeds dichterbij komen. We willen allemaal lekker in ons vel zitten en ons fit voelen. Dit is dus hét moment om extra te knallen. De vraag rest nog: krijgen we extra power van dit nieuwe fitnesshorloge? We gaan de uitdaging maar al te graag aan!

What’s in it for you?

We proberen het horloge uit en zetten onze favoriete motiverende muziek op. Je kunt volledige playlists met muziek van iTunes en Windows Media Player op je computer uploaden naar je horloge. Wanneer je het horloge aansluit op je computer wordt TomTom Sports Connect geopend. Klik op het pictogram ‘muziek’ en klik op het plusje. Je kunt de afspeellijsten dan makkelijk kopiëren naar je horloge. So far so good! Je progressie bijhouden is ook erg handig. Dit horloge houdt dagelijks bij hoeveel stappen je zet, wat je verbrandt en wat je hartslag is. Het draadloze koptelefoontje gaat mee zodat we geen gedoe meer hebben en je kunt zelfs al je fitness apps downloaden op het horloge. Dus de telefoon blijft nu echt thuis! Het is wel even zoeken als newbie, maar het werkt functioneel en het is makkelijk om je progressie in het overzicht te zien. Wat we fijn vinden is dat het bandje goed verstelbaar is en dus stabiel om je pols zit. En aangezien we veel sporten is het belangrijk dat de batterij duurzaam werkt, want je wilt natuurlijk wel dat het fitnesshorloge jouw activiteit continu kan bijhouden. We vinden uit dat de batterij van de TomTom Spark 3 bij gebruik van GPS 11 uur lang meegaat. Handig dus als je een lange dag van huis bent! Zonder gebruik van GPS is dit zelfs 3 weken.

FITGIRLS Conclusie

It’s true. Sporten zonder telefoon houdt je full focus op je workout. Dus zonder gedoe geeft de muziek je eigen training een boost! Het is wel een investering, maar het voldane gevoel wanneer je klaar bent met een workout en op je TomTom Spark 3 kijkt, kan je net die extra motivatie en het resultaat geven die je helpen fit te blijven tijdens de zomer! Are you ready to #getgoing?
Reactie plaatsen