27 oktober 2016 
1 min. leestijd

Review: De ultieme winterjas? (+ kortingscode)

Review: De ultieme winterjas? (+ kortingscode)
Het vinden van de ideale winterjas is voor velen van ons vaak een uitdaging op zich. Winkel in, winkel uit, vreselijke drukte, shops met opdringerig personeel, een vriend(in) die weg wil... het valt allemaal niet mee. En heb je eindelijk beet? Dan is jouw maat weer eens uitverkocht of blijkt het ding tóch niet warm genoeg te zijn. Aaarghhh! Waarschijnlijk wil je er nu nog niet aan denken, maar de koude, winterachtige dagen laten toch echt niet lang meer op zich wachten. Ga dus gewoon nú al op zoek naar jouw jas! Maar ja... wat betreft kleding zijn wij dames toch behoorlijk kieskeurig en helemaal als het op jassen aankomt. Je doet er immers vaak een paar winters mee, right? Comfortabel, warm en stylish zijn elementen die wat ons betreft in ieder geval niet mogen ontbreken. Maar laat dát nou juist vaak een lastig te vinden combi zijn.

De perfecte match

Het Zweedse merk Röhnisch staat tot nu toe vooral bekend om haar sportkleding, maar dat geldt niet voor hun laatste launch. Het merk heeft namelijk een nieuwe collectie comfortabele winterjassen uitgebracht en zij beloven de hierboven beschreven elementen waar te maken. Hoewel het voor onze hele redactie geldt staan onze Dani en Lizzy bekend als de twee grootste koukleumen. Het liefst zouden ze soms met handschoenen aan op kantoor zitten, maar dat werkt niet zo fijn ;). Daarom waren zij ook de perfecte kandidaten om een winterjas van Röhnisch uit te proberen Van deze collectie word je vast en zeker enthousiast. Dani en Lizzy zijn dat in ieder geval wel! Ze zijn nu eigenlijk al niet meer uit de jassen te krijgen, ondanks dat het nog maar herfst is. De jassen hebben diepe zakken wat ideaal is voor die eeuwige koude handen. Daarnaast zitten ze ook nog eens heerlijk, zien ze er stijlvol uit én ook heel belangrijk: ze zijn net zo warm als dat Röhnisch belooft. Perfect match dus! foto2

Korting!

Is deze jas eigenlijk precies waar je naar op zoek bent en wil je er ook wel eentje aan de kapstok hebben hangen? Dan hebben we leuk nieuws voor je! Van 27 tot en met 30 oktober shop je deze jassen en andere leuke exemplaren met 20% korting! Gebruik de code JH6YW93 om de korting in je bestelling te verwerken. PS: Kijk hoe leuk de binnenkant is!

kaartje

Reactie plaatsen