Review: 7 day Recharge van Dani en Lizzy (+kortingscode)

Review: 7 day Recharge van Dani en Lizzy (+kortingscode)
Je kent het wel: de laatste week voor je vakantie ben je enorm druk. Je wil veel te veel in te weinig tijd. Je moet op je werk nog van alles afmaken en overdragen. Je wil je huis helemaal schoon en opgeruimd hebben. Je moet de koffers nog inpakken en shit, is de oppas voor de kat eigenlijk geregeld?

Reckless and Restless

Elke keer wanneer ik op vakantie ga, word ik ziek. Ik ben moe, niet lekker, rusteloos en het lijkt of alles wat ik in de maanden ervoor heb opgekropt, eruit komt. Herkenbaar? Niet alleen ik, maar ook Dani liep hier tegen aan. Na een gesprek met Hidde de Vries, de auteur van het boek ‘’7 Day Recharge’’ kwamen we erachter dat onwijs veel mensen hier last van hebben. Bizar toch! We zijn blijkbaar in ons dagelijks leven zo druk met ons werk, sociale leven (online en offline), gezin en nog veel meer, dat we veel te weinig momenten nemen om tot rust te komen. Wanneer je dit op vakantie wel ineens doet, merk je dat je al veel eerder een stapje terug had moeten doen. De voornaamste tip van Hidde is dan ook: begin met terugschakelen VOORDAT je op vakantie gaat.

Back 2 Basic

Zoals jullie misschien al hebben gezien hebben Dani en ik afgelopen week de 7 Day Recharge getest. Het is eigenlijk heel simpel, in zeven dagen ga je terug naar de basis. Geen detox, wel gezonde voeding, yogalessen en bewust kiezen en prioriteiten stellen. Zonder te veel te verklappen, kunnen we je alvast vertellen dat de kleine aanpassingen die we deden heel veel effect hadden op hoe we ons voelden. Vooral het bewust worden van de keuzes die je maakt om je lichaam en mindset te versterken, was een behoorlijke openbaring!

How to?

Voor de 7 Day Recharge begint, ontvang je een boodschappenlijstje, recepten, yogalessen en heel veel tips en tricks die je gaan helpen om jezelf in een week weer op te laden. Het programma is makkelijk te volgen want alles wordt heel duidelijk beschreven maar… Je moet het toch echt zelf doen!

Why to?

De 7 Day recharge duurt maar een week (joh!) en zorgt ervoor dat je veel bewuster omgaat met je voeding en ontspanning. Ook leer je om (soms vreemde) gewoontes te doorbreken. Ik snooze bijvoorbeeld altijd een halfuur tot een uur, wat eigenlijk heel erg zonde is want in die tijd had ik zoveel andere waardevolle dingen kunnen doen. Na een week lang rechargen, waarbij ik gelijk mijn bed uit moest komen zodra de wekker gaat, heb ik veel meer energie én tijd. Ik ben nog steeds geen ochtendmens hoor, maar hé, je moet ergens beginnen.

If it doesn't challenge you, it doesn't change you

Je gewoontes doorbreken kost tijd en vergt discipline en na een weekje zijn deze niet opeens voor altijd veranderd. In deze week ga je je hierop focussen. Gelukkig krijg je alle handvatten die je nodig hebt om niet alleen tijdens de recharge, maar ook na deze week je gewoontes aan te pakken. Dani en ik zijn super enthousiast over de 7 Day Recharge en balen allebei dat we het niet vóór onze vakantie hebben gedaan. Dan waren we niet alleen relaxter op vakantie gegaan, maar ook relaxter teruggekomen. Om jullie deze kans wel te bieden organiseren wij de week voor de zomervakantie de Fitgirls Recharge week van 11 t/m 17 juli. Doen jullie mee? Meld je dan nu aan met de korting. fitgirls.nl dani lizzy recharge
Reactie plaatsen