Retreat review: Boksen & Mediteren in Marokko

Retreat review: Boksen & Mediteren in Marokko
Begin dit jaar kwamen we in contact met Elke van Innerdoorway en de retreats die zij organiseert samen met boks -en meditatie expert Christiano. De volgende reis op de planning werd een Boks & Meditatie Retreat naar Marokko. De combinatie van dit land met sport en mindset triggerde ons meteen en in mei gingen Lizzy en Dani vijf dagen mee met als doel 'back to basic' te gaan en nieuwe energie op te doen. We wisten gelijk: dit gaat bijzonder worden..

Innerdoorway

Innerdoorway selecteert unieke locaties voor hun retreats omdat zij erin geloven dat een nieuwe omgeving ervoor zorgt dat je makkelijker afstand kunt nemen van je dagelijkse ritme en onbewuste patronen. Op reis ontstaat er ruimte voor nieuwe mogelijkheden en inzichten. Elke is oprichtster van Innerdoorway en heeft een passie voor reizen en meditatie. Voor haar is het een 'way of life'. De passie die ze heeft voor Marokko; de mensen, de energie, de geuren en kleuren maken iets bij haar los wat ze graag wil delen middels haar retreats. Alles draait om het ontdekken van jezelf, wie je bent en wat belangrijk voor je is. Christiano vult de passie van Elke aan met zijn jarenlange kennis en ervaring op het gebied van meditatie en boksen. Deze combinatie, samen met de energie die Marokko te bieden heeft, maakt het perfect om helemaal 'back to basic' te gaan en vol overgave aan jezelf te werken. Zij kiezen voor deze combinatie omdat een gezonde geest onlosmakelijk verbonden is aan een gezond lichaam. Daarom besteden ze tijdens hun retreats veel aandacht aan de combinatie tussen meditatie en sport. Je hoeft geen expert te zijn of 'die hard' sporter. Beginner of gevorderd, iedereen is welkom!

Fitgirls goes Marokko

So it gets personal here! Deze reis leek voor ons precies op het juiste moment te komen. Soms vraag je jezelf af of je nog wel op de juiste koers zit en of de keuzes die je maakt wel goed zijn. Wij zaten precies in die fase. Een overvloed aan mogelijkheden voor FITGIRLS en voor onszelf, maar waar willen we ons nu echt op focussen? Wat willen we nu echt bereiken? Vooral voor onszelf; waar worden wij echt gelukkig van? De groep was heel gevarieerd; iedereen was zo anders, maar zo gelijkgestemd. We kwamen allemaal met dezelfde missie: verbinding maken met onszelf. Dat maakte het makkelijker voor ons om ons open te stellen. Elke dag leerden we weer wat over onszelf, over de keuzes die we maken, de tijd waarin we leven en over de mensen om ons heen. Deze groep was heel bijzonder. Wat een energie en warmte. Het is bijna niet uit te leggen hoe dat voor ons voelde, maar het voelde heel goed en gaf ons vertrouwen om onszelf vol op te kunnen ontdekken. fitgirls_marokko_innerdoorway_boksen We verbleven in het surfplaatsje Sidi Kaouki. Het strand kwam zo recht uit een Game of Thrones-locatie. Zo ruw, wild en ongerept. Er stonden kamelen en paarden om je heen en niets meer dan een paar hotelfaciliteiten en strandtentjes. Het boksen op het strand was daarom magisch. De bokslessen waren uitdagend, maar zo fijn door de goede vibes en prachtige omgeving. Techniek stond voorop en al snel hadden we de smaak te pakken! We vonden het beiden te gek om helemaal los te kunnen gaan - en te ontdekken dat we hier heel blij van worden! De combinatie van boksen en meditatie maakt het echt uniek en is voor ons bij uitstek favoriet! Kijk vooral even naar onze vlog voor een sfeerimpressie. Heb je behoefte aan verbinding met jezelf? Wil je ruimte en rust in je hoofd en nieuwe energie opdoen? Dan is deze retreat echt een aanrader! Een onvergetelijke reis waarin we geleerd hebben dat je vol overgave in jezelf mag geloven. Dat je mentaal openstellen essentieel is om goed te kunnen voelen waar jij energie van krijgt! Wij willen iedereen bedanken die deze reis voor ons zo speciaal en waardevol heeft gemaakt. Christiano, Elke, de groep.You guys are awesome!

Interesse in de retreats van Innerdoorway?

Lijkt het je geweldig om mee te gaan op een retreat van Innerdoorway? De volgende Marokko Retreat is van 23 t/m 28 november en er zijn nog plaatsen beschikbaar! Er zijn nog 3- en 4-persoonskamers beschikbaar! Ideaal om samen deze uitdaging aan te gaan! Enige wat jij dan nog hoeft te doen is een ticket boeken naar deze magische locatie. Kijk voor de prijzen van de 1- & 2-persoonskamers even op hun website. Er komen volgend jaar nog veel meer retreats vanuit Innerdoorway, dus houd hun site goed in de gaten.

Wil je meer weten over onze ervaring, laat dan een bericht achter onder dit blog of mail ons naar info@fitgirls.nl

Liefs Lizzy & Dani

 
Reactie plaatsen