13 juni 2017 
1 min. leestijd

Ren samen met team FITGIRLS de Snow Obstacle Run!

Ren samen met team FITGIRLS de Snow Obstacle Run!
Op 8 juli vindt de eerste editie van de Snow Obstacle Run plaats in Zoetermeer en natuurlijk doen wij mee! Dani en Lizzy gaan samen deze uitdaging aan, maar met een team is het veel leuker! Lijkt het je leuk om met ons mee te rennen en tegelijkertijd het goede doel te steunen? Lees dan hieronder alle informatie over het evenement goed door en let's go for it! Over iets minder dan een maand is het al zover en rennen wij mee tijdens de Snow Obstacle Run. Hoogste tijd dus voor de nodige informatie en voorbereiding! Want naast het trainen voor de 5 of 10 kilometer en het afstoffen van jouw hardloopschoenen zijn er nog een aantal dingen die je moet weten voordat het 8 juli is.

Van strand naar sneeuw

De Snow Obstacle Run is een hardloopwedstrijd waarbij je kunt kiezen uit een parcours van 5 of 10 kilometer. Tijdens het parcours krijg je met verschillende obstakels te maken, en wat het extra moeilijk maakt is dat ze bedorven zijn met sneeuw. Hartje zomer en kruipend door de sneeuw, wat een ervaring is dat! Het evenement is opgericht door paralympisch snowboarder Bibian Mentel, die als geen ander weet hoe het is om obstakels te trotseren in de sneeuw. Ook halen Dani en Lizzy de voeten uit het zand en gaan zij de sneeuw trotseren voor het goede doel tijdens de Snow Obstacle Run. Denk je dat jij dit aankunt? Doe dan met ons mee!

Waarom moet je meedoen?

Als je je inschrijft voor de Snow Obstacle Run lever je ook direct een bijdrage aan Bibian's goede doel Mentelity Foundation. Mentelity Foundation zet zich in om mensen met een beperking weer actief aan het sporten te krijgen. Hoe geweldig is het dat je, door zelf sportief bezig te zijn, dit ook voor anderen mogelijk kan maken? Omdat Bibian zelf professioneel snowboarder is, richt het goede doel zich vooral op het helpen van kinderen en jongvolwassen om hen weer mee te laten doen aan extreme boardsports. Zo worden ze aangemoedigd om in mogelijkheden te denken in plaats van beperkingen. En daar staan wij volledig achter!

Hoe kan ik me aanmelden?

Ben je enthousiast geworden door de uitleg hierboven? Schrijf je dan nu in op de site door je aan te melden bij ons team. Dit kan ook samen met je vriendinnen, vrienden, familie of collega’s, want hoe meer zielen hoe meer vreugd natuurlijk! Ben je niet z'n fan van hardlopen? Dan kun je ook er ook voor kiezen om geld te doneren aan ons team of om ons te supporten vanaf de zijlijn, en dan rennen wij een stapje harder voor jou. ;) Zien we jou ook op 8 juli? https://youtu.be/XNlscWr01j8 Foto header: Mentelity Foundation
Reactie plaatsen