Regenboogijsjes met kiwi
Wij houden van lekker en gezond eten, maar het moet vooral niet ingewikkeld en snel klaar zijn. Geen poespas gewoon binnen een handomdraai op tafel. Daarom vind je hier vanaf nu elke week de lekkerste recepten van Voedzaam & Snel. We blijven even in de ijsjessferen, want voordat we het weten is het alweer herfst in ons kikkerlandje en moeten we de ijsstokjes weer onderin een kast leggen en wachten tot volgend jaar. Afgelopen week kregen we Summer Food Post van Ketchum. Isabel bracht ons een mandje heerlijke Zespri sungold kiwi's. Vandaar dat we lekkere regenboogijsjes met kiwi zijn gaan maken. Niet enkel zijn kiwi's echt zomerfruit, en daarom perfect om je hippe acai bowl wat meer kleur te geven, ze zijn ook nog eens super gezond.
What you need (6 ijsjes à 100 milliliter)
- Kiwi - 3
- Aardbei - 180 gram
- Mango - ¾
- Bosbessen - 100 gram
Make & Shake
- Pureer iedere fruitsoort apart in een keukenmachine. Schep het fruit uit je machine en doe het in een bakje. spoel de keukenmachine tussendoor steeds af zodat de kleuren niet mengen.
- Schep de fruitpuree per kleur in de ijsvormpjes.
- Steek de stokjes in de ijsjes en laat de regenboog ijsjes minimaal vier uur invriezen/
Fitgirls.nl tip: om in de kiwisferen te blijven, kun je er ook voor kiezen om groene en gele kiwi's in een ijsje te verwerken voor een green-yellow icecream.