Redactie
12/21/2016
3 min
2

Start het nieuw jaar fit & happy met de #Fitgirls Recharge. Doe je met ons mee?

12/21/2016
3 min
2
Yes! Het is eindelijk zover; goodbye 2016 en hello 2017! Oud en Nieuw mag dan waarschijnlijk heel gezellig zijn geweest, toch is de kans groot dat de feestdagen de nodige stress met zich hebben meegebracht. Gelukkig geeft een nieuw jaar altijd weer zoveel motivatie! Wil je dit jaar ook op je best zijn en vol goede vibes starten met je nieuwe doelen? Wij hebben daar iets op gevonden!

#Fitgirls Recharge

Na de succesvolle eerste editie van de #Fitgirls Recharge afgelopen zomer, gaan wij samen met onze lezers voor de tweede keer een week rechargen! Wat gaan we precies doen? In de derde week van januari (of in een andere gewenste week) start je met het online vitaliteitsprogramma van 7 Day Recharge. Dit programma helpt je om met meer energie, focus en geluk je dagelijks leven te rocken. Een week lang ga je terug naar de basis en prioriteiten stellen voor wat echt belangrijk voor je is en je vooral focussen op de dingen die je energie geven, waar jij en je lichaam heel blij van worden. Voedzaam en lekker eten, volop bewegen, voldoende ontspanning en uiteraard genieten!

Super charge yourself

Laten we eerlijk zijn; natuurlijk zorgt niet alleen de decembermaand voor stress. We leven in een prestatiegerichte maatschappij waarin we veel van onszelf verwachten. We vergeten vaak dat we ook weer moeten opladen. We razen onszelf voorbij en ontspanning komt vaak op de laatste plaats in je prioriteitenlijst, terwijl dat juist dan zo belangrijk is om goed te blijven functioneren. Overspannenheid, vermoeidheid en andere burn-out klachten liggen op de loer. Wij weten dat als geen ander en zijn daarom weer deze samenwerking met 7 Day Recharge aangegaan om meer awareness te creëren.

Informatie en aanmelden

De 7 Day Recharge is een vitaliteitsprogramma dat je in 7 dagen naar de top van je energie brengt. Down to earth, compleet en gebruiksgemak staan hierbij voorop. Het online programma kun je eenvoudig toepassen vanuit huis en gedurende je normale werkweek, tussen het huishouden, bezoekjes en boodschappen door. En ook de kids kunnen meedoen. Mocht je vragen hebben over het programma, dan zitten de online coaches van de 7 Day Recharge voor je klaar achter telefoon, chat en mail, maar ook de Fitgirls Crew is er om jou te steunen en te inspireren. Alles wat je nodig hebt zit bij het programma inbegrepen; oefeningen, adviezen, yogavideo’s, meditaties, motivaties en heerlijke recepten. Om het jaar goed te beginnen hebben we ook een speciaal Fitgirls pakket samengesteld. Dit is inclusief het 7 Day Recharge boek, het weekprogramma én gratis deelname aan het kick-off #Fitgirls Recharge Event op zaterdag 21 januari inclusief een goodiebag! Het totale pakket zorgt ervoor dat je binnen een week al je goeie voornemens kan afvinken!

Wanneer starten?

Wij starten samen de landelijke #Fitgirls Recharge in de week van 23 - 29 januari 2017 (het is ook mogelijk om op een andere datum te starten indien gewenst). Waar? Vanuit huis, via het online programma. Inclusief een toffe kick off op het #Fitgirls Recharge Event op zaterdag 21 januari. Kosten? Het totale pakket heeft een waarde van €177,-, maar met onze te gekke actie bespaar je meer dan 90 (!) euro. Gebruik de code FG2017 en ontvang het complete online programma inclusief het boek, deelname aan het #Fitgirls Recharge Event in HealthCity Premium in Amstelveen én een goodiebag voor maar €84,50!
Wees er snel bij want de plekken gaan als een speer. Je kunt je hier aanmelden!
schermafbeelding-2016-12-21-om-15-41-34

#Fitgirls Recharge Event

We zullen de kick off van deze week samen starten met een speciaal health event bij HealthCity Premium Amstelveen. Deskundige Chantal Soeters zal een uitgebreide voedingsworkshop geven, waar je al je vragen kunt stellen. Er worden ook twee yogalessen gegeven om enerzijds nieuwe energie op te doen, maar anderzijds ook om compleet zen te worden. Daarna volgt een lezing over balans en prioriteiten stellen van Fitgirls Dani en Lizzy en een stressmanagement meditatie sessie van de oprichter van de 7 Day Recharge, Hidde de Vries. Uiteraard worden de hapjes en drankjes verzorgd en ga jij naar huis met een goed gevulde goodiebag (én een super goed humeur!). Het programma en het event hebben als doel om jou een basis te geven waar je altijd naar kunt terugschakelen en altijd kunt gaan toepassen in je leven! Doe jij met ons mee? Meld je dan gauw aan met de code: FG2017

Foto's gemaakt door: Alaïa Fonk

Reacties
Categorieën