Redactie
06/04/2016
2 min
20

Vol energie de zomer in? Doe mee met de Fitgirls Recharge Week!

06/04/2016
2 min
20
De zomer -en vakantieperiode komt eraan. Dat zou een hele ontspannen periode moeten zijn, maar veelal blijven we in die stressvolle werkmodus doorrazen en zo starten we ook vaak de vakantie en dat is alles behalve relaxed. Terugschakelen is dan nog best een uitdaging. Hoe fijn is het dan, dat je vol energie, ontspannen en fit de zomer start en daardoor ultiem ervan kan genieten?

Wil jij ook rechargen?

Dan is dit je kans! Fitgirls.nl organiseert in samenwerking met 7 Day Recharge de landelijke Fitgirls Recharge Week. In deze week start je met het online vitaliteitsprogramma van 7 Day Recharge die je helpt om meer energie, focus en geluk in het leven te realiseren. Zeven dagen lang gaan we samen met onze lezers, de redactie en onze ambassadeurs aan de slag met een combinatie van gezond eten, voldoende bewegen, ontspanning en leer je je focussen op de zaken die voor jou echt belangrijk zijn. Op 18 juli start officieel de zomervakantie, daarom organiseert Fitgirls.nl de week voordat de vakantie start, op maandag 11 juli de Fitgirls Recharge. Doe je ook mee? Meld je dan nu aan met de mega kortingscode op het programma. 20160604_152637

Hoe werkt het?

Het online programma kun je eenvoudig toepassen vanuit huis, tussen het huishouden, bezoekjes en boodschappen door. Mocht je vragen hebben over het programma, dan zitten de online coaches van de 7 Day Recharge voor je klaar achter telefoon, chat en mail, maar ook de fitgirls community is er om jou te steunen en te inspireren. Alles wat je nodig hebt zit in het programma inbegrepen; oefeningen, adviezen, yogavideo's, meditaties, motivaties en heerlijke recepten. Dit voor minder dan de helft van de prijs. Je betaalt namelijk geen € 99,75 voor het normale complete Recharge programma, maar € 29,50! Inclusief het 7 Day Recharge boek!

Wanneer en hoe starten?

Wanneer? In de week van 11 t/m 17 juli. (Ook mogelijk op een andere datum indien gewenst) Waar? Vanuit huis, online en via onze speciale Recharge Fitgirls.nl groep

Maak gebruik van de : Kortingscode 7 Day Recharge

Kosten? Speciale actie voor Fitgirls.nl : met de code FITGIRLS betaal je slechts €29,50 in plaats van €99,75 voor het complete programma inclusief het boek en je krijgt ook tijdelijk een gratis entree voor Thermen Bussloo t.w.v. 32,50 euro! Voor meer inhoudelijke informatie en aanmelden ga naar : www.7dayrecharge.com.

Women empower women

We leven in een prestatiegerichte maatschappij waarbij we veel van onszelf verwachten en ook alles belangrijk vinden. Klachten als overspannenheid, vermoeidheid en andere burn-out klachten liggen op de loer. Mede daarom is Fitgirls.nl deze samenwerking aangegaan om awareness te creëren. Door jezelf te helpen, help je dus tegelijkertijd ook andere vrouwen!

Win vette prijzen tijdens de Fitgirls Recharge Week

Maak tijdens deze week ook kans op mooie prijzen! Van unieke fashion items uit onze webshop, sport essentials, goodiebags tot een healthy snack pakket. Gedurende de week geven we maar liefst elke dag een prijs weg! Wanneer jij je Recharge momenten met ons deelt, win je niet enkel een opgeladen gevoel, maar maak je dus ook kans op leuke prijzen!

Hoe maak je kans?

  1. Deel een selfie of andere leuke foto op Instagram met de hashtags #FitgirlsRecharge #fitgirlsnl #7dayrecharge en tag ons met @fitgirls.nl
  2. Aan het einde van de Recharge maken we alle 7 winnaars bekend!
  3. Hoe vaker je dus dagelijks een selfie deelt, hoe meer kans je maakt om een van de prijzen te winnen!

Wil jij samen met ons deze zomer vol energie rocken? Meld je nu aan!

Groepsfoto Fitgirls.nl Lets get real

fitgirls recharge
Reacties
Categorieën