04 juni 2016 
2 min. leestijd

Vol energie de zomer in? Doe mee met de Fitgirls Recharge Week!

Vol energie de zomer in? Doe mee met de Fitgirls Recharge Week!
De zomer -en vakantieperiode komt eraan. Dat zou een hele ontspannen periode moeten zijn, maar veelal blijven we in die stressvolle werkmodus doorrazen en zo starten we ook vaak de vakantie en dat is alles behalve relaxed. Terugschakelen is dan nog best een uitdaging. Hoe fijn is het dan, dat je vol energie, ontspannen en fit de zomer start en daardoor ultiem ervan kan genieten?

Wil jij ook rechargen?

Dan is dit je kans! Fitgirls.nl organiseert in samenwerking met 7 Day Recharge de landelijke Fitgirls Recharge Week. In deze week start je met het online vitaliteitsprogramma van 7 Day Recharge die je helpt om meer energie, focus en geluk in het leven te realiseren. Zeven dagen lang gaan we samen met onze lezers, de redactie en onze ambassadeurs aan de slag met een combinatie van gezond eten, voldoende bewegen, ontspanning en leer je je focussen op de zaken die voor jou echt belangrijk zijn. Op 18 juli start officieel de zomervakantie, daarom organiseert Fitgirls.nl de week voordat de vakantie start, op maandag 11 juli de Fitgirls Recharge. Doe je ook mee? Meld je dan nu aan met de mega kortingscode op het programma. 20160604_152637

Hoe werkt het?

Het online programma kun je eenvoudig toepassen vanuit huis, tussen het huishouden, bezoekjes en boodschappen door. Mocht je vragen hebben over het programma, dan zitten de online coaches van de 7 Day Recharge voor je klaar achter telefoon, chat en mail, maar ook de fitgirls community is er om jou te steunen en te inspireren. Alles wat je nodig hebt zit in het programma inbegrepen; oefeningen, adviezen, yogavideo's, meditaties, motivaties en heerlijke recepten. Dit voor minder dan de helft van de prijs. Je betaalt namelijk geen € 99,75 voor het normale complete Recharge programma, maar € 29,50! Inclusief het 7 Day Recharge boek!

Wanneer en hoe starten?

Wanneer? In de week van 11 t/m 17 juli. (Ook mogelijk op een andere datum indien gewenst) Waar? Vanuit huis, online en via onze speciale Recharge Fitgirls.nl groep

Maak gebruik van de : Kortingscode 7 Day Recharge

Kosten? Speciale actie voor Fitgirls.nl : met de code FITGIRLS betaal je slechts €29,50 in plaats van €99,75 voor het complete programma inclusief het boek en je krijgt ook tijdelijk een gratis entree voor Thermen Bussloo t.w.v. 32,50 euro! Voor meer inhoudelijke informatie en aanmelden ga naar : www.7dayrecharge.com.

Women empower women

We leven in een prestatiegerichte maatschappij waarbij we veel van onszelf verwachten en ook alles belangrijk vinden. Klachten als overspannenheid, vermoeidheid en andere burn-out klachten liggen op de loer. Mede daarom is Fitgirls.nl deze samenwerking aangegaan om awareness te creëren. Door jezelf te helpen, help je dus tegelijkertijd ook andere vrouwen!

Win vette prijzen tijdens de Fitgirls Recharge Week

Maak tijdens deze week ook kans op mooie prijzen! Van unieke fashion items uit onze webshop, sport essentials, goodiebags tot een healthy snack pakket. Gedurende de week geven we maar liefst elke dag een prijs weg! Wanneer jij je Recharge momenten met ons deelt, win je niet enkel een opgeladen gevoel, maar maak je dus ook kans op leuke prijzen!

Hoe maak je kans?

  1. Deel een selfie of andere leuke foto op Instagram met de hashtags #FitgirlsRecharge #fitgirlsnl #7dayrecharge en tag ons met @fitgirls.nl
  2. Aan het einde van de Recharge maken we alle 7 winnaars bekend!
  3. Hoe vaker je dus dagelijks een selfie deelt, hoe meer kans je maakt om een van de prijzen te winnen!

Wil jij samen met ons deze zomer vol energie rocken? Meld je nu aan!

Groepsfoto Fitgirls.nl Lets get real

fitgirls recharge
7 Day Recharge: Day 7 | Plus een beetje
Door

7 Day Recharge: Day 7 | Plus een beetje

op 18 Jul 2016

[…] 7 zit erop van de 7 Day Recharge Challenge in samenwerking met Fitgirls.nl. Een dag die in het teken stond van rust. Rust en ik zijn geen vrienden. Ik ben namelijk niet zo […]

HEALTH: 7 Day Recharge – AlwaysHungry
Door

HEALTH: 7 Day Recharge – AlwaysHungry

op 13 Jul 2016

[…] kosten zijn normaal €99,75 maar met de kortingscode van fitgirls.nl betaal je slechts €29,50. Hiervoor krijg je toegang tot het online dashboard, het “Recharge […]

7 day recharge: the beginning | Plus een beetje
Door

7 day recharge: the beginning | Plus een beetje

op 11 Jul 2016

[…] ik gisteren al schreef, ga ik vanaf vandaag van start met de 7 Day Recharge in samenwerking met Fitgirls.nl. Spannend? Ja, onwijs want voor 7 dagen lang maak ik een afspraak met mijzelf dat ik dit programma […]

Debby Vonk
Door

Debby Vonk

op 09 Jul 2016

Ik heb mij aangemeld maar geen mail gezien! Klopt dit wel????

Maaike
Door

Maaike

op 11 Jul 2016

Hi Debby, de bevestiging per e-mail moet gelijk binnen komen. Ik ga je e-mailadres doorgeven aan 7 Day Recharge team. Groetjes!

Happy Moments | Plus een beetje
Door

Happy Moments | Plus een beetje

op 10 Jul 2016

[…] veel motiverende gesprekken met lieve mensen die mijn twijfels probeerden weg te nemen ♡ De leuke 7 Day Recharge samenwerking die ik met Fitgirls.nl mag gaan doen (hierover lezen jullie deze week meer) ♡ Uren […]

Charlotte
Door

Charlotte

op 09 Jul 2016

maken van de korting maar wil de recharge 2 weken later doen. Is dat ook mogelijk? Ik zit nu nog in het buitenland maar als ik terug kom wil ik de recharge heel graag doen!

Maaike
Door

Maaike

op 11 Jul 2016

Hi Charlotte, de code blijft nog een tijdje geldig. Je kunt de Recharge dus prima doen als je weer thuis bent. Groetjes!

Judith
Door

Judith

op 09 Jul 2016

Ik ben aangemeld, ik ben heel benieuwd! Leuk!

Renate
Door

Renate

op 24 Jun 2016

Yes, in alle enthousiasme aangemeld! MAAR die entree voor de thermen is al verlopen (actie liep tot 31 mei)... Wel even graag melden chickies!

Maaike
Door

Maaike

op 28 Jun 2016

Hi Renate, de actie van de Thermen is inmiddels aangepast. Bedankt voor je opmerking!

Katja
Door

Katja

op 03 Jul 2016

I'm in! Whoehoe

Jacqueline
Door

Jacqueline

op 05 Jul 2016

Ik heb me aangemeld, maar naast het boek nog weinig info ontvangen. Kortom: ff check, moet ik lid van facebook zijn om deel te nemen en alle info te ontvangen? Want dat ben ik dus niet..

Maaike
Door

Maaike

op 05 Jul 2016

Hi Jacqueline, in principe is dat niet nodig. Op social media zullen wel extra winacties gehouden worden en updates gedeeld worden. Groetjes!

Charlotte
Door

Charlotte

op 08 Jul 2016

Hoi ik wil graag ook gebruik maken van de korting maar wil de recharge 2 weken later doen. Is dat ook mogelijk?

Maaike
Door

Maaike

op 11 Jul 2016

Hi Charlotte, dat is zeker mogelijk! Het programma blijft nog drie maanden beschikbaar. Groeten Maaike

Anne
Door

Anne

op 08 Jul 2016

Hallo! Ik heb me net aangemeld. Ontvang ik het boek nog op tijd om mee te beginnen op 11 juli? Ik ben benieuwd!! Groetjes, Anne

Maaike
Door

Maaike

op 11 Jul 2016

Hi Anne, je krijgt het boek binnen 2 dagen thuis bezorgd, daarnaast blijft het programma nog drie maanden beschikbaar. Het is dus geen probleem als je iets later start. Groetjes!

Tamara
Door

Tamara

op 10 Jul 2016

Ik had dezelfde vraag;) is het een boek per post of per email?

Maaike
Door

Maaike

op 11 Jul 2016

Hi Tamara, het boek wordt binnen twee dagen thuis bezorgd. Groetjes!

Reactie plaatsen