What do you need?
- 500 gr. asperges wit
- 300 gr. zoete aardappel
- 2 tl. grove mosterd
- 50 gr. crème fraîche
- 5 gr. bieslook
- 5 gr. peterselie
- 2. el witte wijnazijn
- 1. tl zout
Make & Shake:
- Vul een pan met water en laat het koken, of kook het water in de waterkoker.
- Schil de asperges van achter de kop tot onderaan en snijd 2 cm aan de onderkant weg.
- Snijd de asperges in stukjes van 3 centimeter
- Schil de zoete aardappel en snijd deze ook in langwerpige stukjes van 3 centimeter.
- Doe de asperges en zoete aardappel in een pan en vul met kokend water totdat het net onder staat.
- Voeg de theelepel zout toe en breng aan de kook
- Kook voor ongeveer 8 minuten totdat de asperges en zoete aardappel gaar zijn.
- Meng in een ruime kom de azijn en mosterd met de crème fraîche. Snijd vervolgens de bieslook en peterselie grof
- Giet de asperges en zoete aardappel af als ze klaar zijn en laat ze afkoelen.
- Meng dit daarna door de dressing en serveer met de bieslook en peterselie