01 oktober 2015 
2 min. leestijd

Push and Play your life with FITSHE

Push and Play your life with FITSHE
Ladies… ik moet jullie iets bekennen. Ik ben sinds kort verslaafd. Verslaafd aan een heerlijk poedertje. Het geeft me energie en ik wil gewoon niks anders meer! FITSHE, de 100% natuurlijke after work out shake speciaal voor vrouwen is mijn nieuwe addiction.

Waarom een after work out shake?

Ik sport iedere week 4 a 5 keer en daarbij krijgen mijn spieren heel wat te verduren. Tijdens het trainen beschadigd namelijk mijn spierweefsel. Dat klinkt nu een beetje eng maar dat is heel normaal. Wel is het een must om je spieren daarna de juiste voeding te geven om te herstellen. Eiwitten helpen daar een handje bij. Je kunt deze eiwitten halen uit dierlijke en plantaardige bronnen zoals kip, kwark of bonen. Maar vaak heb ik na het trainen geen zin meer om uitgebreid te koken. Daarnaast duurt het langer om een stuk kip of tonijn te verteren dus kan je beter een shake nemen die lekker snel opgenomen wordt door het lichaam. Pluspuntje is dat een shake mij altijd helpt om niet te gaan snaaien. Ideaal dus!

Maar…wat is een goede shake?

Ik ben al een hele tijd op zoek naar een gezonde after work out shake. Na het trainen wil ik natuurlijk mijn lichaam voeden met iets gezonds terwijl de meeste eiwitshakes bomvol zoetstoffen zitten en een slechte kwaliteit eiwit hebben. Bah! FITSHE is dan ook mijn healthy pleasure na het sporten. Het hoofdingrediënt is namelijk biologische wei van gras gevoerde koeien. Wei heeft een zeer hoog eiwitgehalte, wordt snel opgenomen door het lichaam en helpt zo om het lichaam sneller te herstellen. De shake bevat ook magnesium, gewonnen uit de Ierse zee. Bijna iedere vrouw heeft hier te kort aan. Magnesium ondersteunt o.a. je spierwerking, gaat vermoeidheid tegen en ondersteunt de normale eiwitopbouw. Klinkt goed non? Maar smaakt het ook lekker? FITSHE - Caroline1

Vanille & aardbei-banaan

FITSHE smaakt ook nog eens lekker! Andere eiwitshakes zijn vaak mega zoet maar deze shakes van FITSHE smaken iets natuurlijker. Ze zijn afgestemd op het vrouwelijke smaakprofiel: zachter en puurder dan andere after work out shakes. Ik heb mijn eerste FITSHE poeder (vanille) gemengd met wat kwark en dat was net een toetje! De andere shake (aardbei-banaan) heb ik gemengd met iets teveel water. Daardoor werd hij wat slapper en smaaklozer dus de volgende keer moet ik dat wat beter afstemmen. Op de verpakking staat precies wat de juiste mix is. strawberry Vanilla

De gedachte achter FITSHE

Wat mij ook zo aantrekt is de gedachte achter het merk. Caroline is founder van FITSHE en was altijd op zoek naar iets wat het vrouwelijke lichaam kon ondersteunen zonder genetische gemanipuleerde zooi erin. FITSHE is a part of a lifestyle, van de zelfbewuste sportieve vrouw die het beste bij zichzelf naar boven wil halen.

Maar dat is nog niet alles…

Nog een pluspuntje van FITSHE is de verpakking. Veel eiwitshakes zitten in mega grote potten. FITSHE zit echter per portie verpakt in een zakje. Geen gehannes dus met schepjes en grote potten die niet in je sporttas passen. Hurray! Wil jij FITSHE ook proberen? Als lezer van Fitgirls.nl kan je de kortingscode: MAKEYOURWORKOUTCOUNT gebruiken voor een eenmalige korting van 15%. Het is verslavend dus je bent gewaarschuwd ;-) Meer informatie en bestellingen vind je op www.fitshe.com
Daniëlla van Der Meer
Door

Daniëlla van Der Meer

op 14 Oct 2015

Ga zeker eens bekijken want ik sport (bootcamp) drie keer per week dus er gaan best wel veel van die "ongezonde" eiwitshakes bij mij naar binnen. En dat klopt niet want verder eet ik juist heel gezond. Dus bedankt voor de tip!

Patty
Door

Patty

op 21 Oct 2015

Deze zie ik veel voorbij komen, heel erg benieuwd! jammer dat je niet eerst een test zakje kunt proberen ofzo... :)

Reactie plaatsen