16 november 2015 
0 min. leestijd

Boost your power! Video #1

Boost your power! Video #1
Fitgirls.nl wil vrouwen helpen zich bewust te worden van hun eigen innerlijke kracht. Elke maandag delen we daarom een inspirerende video en quote! Met deze power boost video begin je de week met een positief gevoel!

'' I'm not strong for a girl. I'm just strong."

Deze video gaat over Molly Kelly, een vrouwelijke powerlifter, en een voorbeeld voor ons allemaal. Ze vertelt hoe powerliften haar heeft geholpen, zich zekerder te voelen over haar lichaam. In plaats van te stressen over het gewicht op de weegschaal, richt ze zich nu op hoeveel gewicht ze lift. Wij staan helemaal achter haar statements, waaronder dat je jezelf nooit weg moet cijferen.''It's ok to take up space'', en dat is ook echt zo, in de breedste zin van het woord. Vrouwen zijn krachtige wezens, an sich. En wij vinden dat vrouwen moeten uiten hoe sterk ze zijn, zowel fysiek als mentaal!

BRON: Greatist.com   Auteur fitgirls 1 Laura is een gezellige brabo, student en altijd met haar lifestyle bezig. Hockey en hardlopen zijn haar passies. Regelmatig geeft ze zich op voor hardloopwedstrijden om haar grenzen te blijven verleggen. Alleen die dingen doen die ze ècht leuk vindt, dat is haar kracht!
Didi
Door

Didi

op 16 Nov 2015

Wat een stoere chick zeg! Ik heb sinds kort ook krachttraining ontdekt, maar Molly inspireert zeker om hier mee door te gaan. Het geinige vind ik dat krachttraining, net als de ogenschijnlijke tegenhangers zoals bijvoorbeeld yoga, heel goed helpt om zelfbewust te worden. Bedankt voor het delen van het filmpje:)

Reactie plaatsen