What do we need
- 4 portobello’s
- 400 gram kleine pompoenblokjes
- 100 gram feta
- 1 flinke theelepel Chinese vijfkruiden poeder
- 50 gram amandelschaafsel
- paar plukjes gemengde kiemen (radijs en rettich)
Make, shake and bake
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Borstel de shiitakes schoon en wrijf ze in met olijfolie. Leg ze op een ovenplaat, bestrooi met een snuf peper en bak ze 10 tot 15 minuten in de oven.
- Verhit ondertussen wat (kokos)olie in een koekenpan en bak de pompoenblokjes in 5 minuten gaar. De pompoen mag wat knapperig zijn voor een lekkere bite. Breng de pompoen op smaak met vijfkruiden poeder.
- Haal de portobello’s uit de oven, leg ze op twee borden en verdeel de pompoen erover. Sluit af met verkruimelde feta, kiemen en amandelschaafsel.
Bo houdt ontzettend veel van eten en probeert alles wat ze eet en kookt zo lekker én gezond mogelijk te maken. Voor Bo betekent gezonde voeding energie en kracht en lekker eten ontspanning en gezelligheid. Op beaufood.nl post ze dagelijks recepten waarmee ze jullie laat zien (en proeven!) dat die twee dingen héél goed samen gaan. Gezonde en glutenvrije appel-kaneel broodjes? Healthy frikandellen? She’s got it all! Deze recepten en meer vind je op beaufood.nl