29 augustus 2017 
1 min. leestijd

P!nk geeft inspirerende speech over zelfbeeld tijdens VMA's

P!nk geeft inspirerende speech over zelfbeeld tijdens VMA's
Afgelopen zondag vond de Video Music Awards plaats in Los Angeles en ook Alecia Beth Moore, beter bekend als P!nk, was samen met haar man Carey en dochter Willow van de partij. Ze mocht de Michael Jackson Video Vanguard Award in ontvangst nemen en gaf hierbij een prachtige speech ter ere van haar dochter. Wij waren onder de indruk van haar woorden! De zangeres, bekend van onder andere de hits So What en Just Give Me A Reason, kon haar geluk natuurlijk niet op toen ze de award accepteerde. Ze besloot haar moment van shinen te pakken om het publiek, maar vooral haar dochter, een belangrijke boodschap mee te geven.

"Ik ben het lelijkste meisje dat ik ken"

In haar speech geeft ze aan dat ze verrast werd door wat haar dochter tegen haar zei toen ze haar naar school bracht. "Mama, ik ben het lelijkste meisje dat ik ken”, waren de woorden van de 6-jarige Willow. Dit zette P!nk aan het denken, want hoe kan een 6-jarig meisje dit van zichzelf denken? De zangeres besloot een PowerPoint te maken met allemaal artiesten die hun droom zijn achterna gegaan en hiermee anderen hebben geïnspireerd, ongeacht wat mensen van hen dachten of zeiden. Haar punt: je moet je niet laten tegenhouden door wat anderen van je zeggen, en je moet niet veranderen omdat anderen je dit vertellen.
"We don't change. We take the gravel and the shell and we make a pearl" - P!nk
Ons hart smolt toen we de speech hoorden. Want wat een mooie boodschap en wat mooi dat ze dit deelt met iedereen. Wij staan volledig achter de woorden van P!nk. Want wie zijn anderen om te zeggen dat jij niet aan de standaard ‘norm’ van schoonheid voldoet? Bekijk haar krachtige speech hier:
Bron foto header: Getty Images Bron Video: YouTube MTV
Reactie plaatsen