Page content

Over FITGIRLS

[title text=”over fitgirls” size=”200″]

FITGIRLS is een snelgroeiende community die zich focust op unieke content op het gebied van mindset, balans, training, voeding en ontspanning. In tegenstelling tot andere ‘fit’-communities legt FITGIRLS het accent meer op innerlijke dan op uiterlijke fitheid. FITGIRLS gelooft dat iedere vrouw haar eigen succesformule zal vinden door bewust te kiezen voor wat mentaal en fysiek energie geeft. Zij stimuleren dit met no-nonsense en toegankelijke artikelen. Daarnaast lanceren ze eigen videoprogramma’s op hun YouTube kanaal en organiseren ze lezingen, workshops en events. FITGIRLS inspireert en helpt vrouwen om een alledaags, druk leven te combineren met een gezonde lifestyle.

FITGIRLS profileert zich als lifestyle brand dat ook een statement maakt in actuele, sociale en maatschappelijke kwesties. Ze zoeken daarbij de grens op door de strijd aan te gaan met taboes en vrouwelijke struggles. Alles met het doel vrouwen bewust te maken, te verbinden en te empoweren.

“FITGIRLS verandert de manier waarop vrouwen over zichzelf denken en geeft ze kracht om in zichzelf en eigen keuzes te geloven’’

Empowering

We geloven in de kracht van empowerment. We empoweren vrouwen door ze van binnen uit sterk te maken door onze ervaring en expertise te delen. We willen hiermee een positieve bijdrage leveren aan hun eigen identiteit, persoonlijke groei en door hen kracht te geven om in zichzelf te geloven.

Connecting

We geloven in de kracht van verbinding. Jezelf sterk maken begint door verbinding met je geest en lichaam te maken. Door ons platform verbinden we mensen en andere gelijkgestemden. Allemaal met hetzelfde doel om elkaar te versterken.

Creating

We geloven dat door het creëren van unieke content, we altijd upfront en vernieuwend zijn. Dit houdt ons scherp en creatief om altijd het beste aan te kunnen bieden. Hiermee onderscheiden we onszelf, creëren we bewustwording bij onze volgers en vergroten we ons bereik om meer mensen te inspireren.

Onze kernwaarden maar ook de subwaarden vind je terug in wie we zijn en waar we voor staan. Dit is voelbaar in onze hele bedrijfsvoering. We zijn positief, oprecht, objectief, toegankelijk, informatief, inspirerend en motiverend.

FITGIRLS streeft naar een toegankelijke, informatieve, professionele en inspirerende omgeving waardoor er sneller bewustwording, herkenbaarheid en vertrouwen wordt gecreëerd.

FITGIRLS is objectief en onafhankelijk omdat wij geloven dat wat voor de één werkt niet voor de ander hoeft te werken. Ieder mens is anders en ieder lichaam werkt anders. Hierdoor blijft het aanbod voor iedereen geschikt om toe te passen in hun eigen lifestyle.

FITGIRLS is oprecht omdat wij geloven dat wij het verschil pas kunnen maken door écht te zijn. Wij geloven in de kracht van oprechtheid en in het zijn wie je echt bent. Door ons kwetsbaar op te stellen en oprecht te zijn, creëren we vertrouwen in wat we aanbieden en houdt het ons dicht bij ons geloof en onze missie. Wij geloven dat dit de juiste manier is om ook anderen te kunnen helpen en in hun eigen kracht te zetten.

FITGIRLS is positief omdat we geloven dat een positieve mindset en tone of voice bijdragen aan een positieve ontwikkeling van de lezers.

[insta-gallery id=”1″]