04 september 2017 
2 min. leestijd

Onze grootste winactie ooit! WIN een fitness retreat op Ibiza!

Onze grootste winactie ooit! WIN een fitness retreat op Ibiza!
Weet je nog dat wij in april in Ibiza waren voor een geheime missie met PUMA en Intersport? We mogen je het nu eindelijk vertellen! En hoe! PUMA viert namelijk de lancering van de Velvet Rope collectie, welke gelanceerd wordt met een te gekke winactie. Jij kunt met een vriend(in) een luxe 5-daagse fitness retreat op Ibiza winnen van Pop-Up Fitness! Hoe gaaf is dat?! De aankomende weken delen we meerdere video's op onze kanalen om je een sfeerimpressie te geven van deze geweldige trip! De combinatie van actief bezig zijn, ontspanning en lekker en gezond eten in geweldige luxe, dat is toch een droom van iedere sportieve chick? We vertegenwoordigen de PUMA Benelux en waren daar drie dagen lang alles voor deze lancering aan het shooten.

Pop-up Fitness

Pop-up Fitness is een initiatief van Fitness Goeroe Olivia Cooney, wat zij samen runt met co-founder Bart van Maanen. Zij organiseren jaarlijks meerdere luxe fitness retreats in verschillende landen, waaronder dus Ibiza. Wij kregen de kans om met PUMA de retreat op Ibiza alvast voor je uit te proberen. Alles draait om de combinatie van sport, voeding en ontspanning. Jezelf mentaal en fysiek boosten. Dit allemaal in een super-de-luxe villa waar alles tot in de details wordt verzorgd. Dagelijks worden er verschillende trainingen gegeven: HIITs, boksen, yoga en meditatie. We ondervonden het allemaal. Het zwembad en het zeer voedzame en biologische eten, gemaakt door een chef-kok, maken dit unieke concept helemaal af. Dit is een ervaring die je mentaal en fysiek next level brengt en die je niet snel zal vergeten!

Velvet Rope Collectie

Het was een eer om het gezicht van deze collectie te zijn. Samen met onze mede-fitgirl Lienke van Dear Good Morning was het echt een fantastische ervaring om hiervoor de video- en fotoshoots te doen. De nieuwe Velvet Rope Collectie is dan ook niet de minste. PUMA weet sportstyle met fashion te combineren en elke collectie lijkt mooier te worden! Bij het design van de PUMA Velvet Rope collectie is over elke centimeter nagedacht. De kleuren van deze lijn zijn exact op elkaar afgestemd en zijn beschikbaar in de kleuren Olive & Copper en Navy & Silver.

Hoe kan jij winnen?

Ga naar www.intersport.nl/pumavelvetrope en volg de aanwijzingen voor de winactie en lees de voorwaarden. Check vooral de lanceringsvideo om alvast een voorproefje te krijgen van deze heaven on earth! Houd ook onze social kanalen in de gaten voor meer video's! [caption id="attachment_31169" align="aligncenter" width="1024"] Puma, ibiza, pop up fitness[/caption]
Nicky & Bo
Door

Nicky & Bo

op 04 Sep 2017

Wauw meiden dit is echt zo super super super vet! Ik en mijn zus hebben gelijk een motivatie geschreven. Wij duimen echt het aaaaalllerhardst! XO The dutchfitsisters

Tess Oude Weernink
Door

Tess Oude Weernink

op 06 Sep 2017

Wauw, heel erg gaaf! Ik doe mee, nu duimen!

Reactie plaatsen