30 september 2016 
2 min. leestijd

Onze Businesscoach Linda Lex brengt vrouwen naar een hoger niveau

Onze Businesscoach Linda Lex brengt vrouwen naar een hoger niveau
Lieve Fitgirls, wat is jullie verhaal? Ik ben Linda Lex. Getrouwd, moeder van een geweldige zoon van 21 en een prachtige dochter van 16. Sinds 1988 werk ik in de horeca. Samen met mijn lieve man run ik al jaren met veel plezier en liefde onze Italiaanse Pizzeria en Specialiteitenrestaurant. Als businesscoach van Dani en Lizzy, twee ambitieuze en succesvolle onderneemsters, werk ik met heel veel plezier om hen te inspireren en de juiste inzichten te geven om Fitgirls.nl naar the next level te brengen. Ze vroegen mij of ik mezelf aan jullie wil voorstellen. Natuurlijk wil ik dat - heel graag zelfs! Waarom? Omdat ik mijn verhaal graag met jullie wil delen.

Enorme alarmbel

Vorig jaar, aan het sterfbed van mijn schoonmoeder, ging er een enorme alarmbel bij mij rinkelen. ‘Is dit het nou? Wil ik dit leven de komende twintig jaar nog zo blijven leven? Leef ik wel mijn eigen leven? Of heb ik mijzelf, net als zij, volledig in dienst gezet voor anderen? Heb ik onbewust het leven geleid dat anderen van mij verwachten?’ Ik schrok er niet eens van, van deze gedachte. Het speelde al veel langer door mijn hoofd: ‘Ik kan veel meer voor deze wereld betekenen. Ik heb zoveel meer te bieden dan dat ik tot nu toe heb laten zien. Ik heb de kennis, de ervaring en inzichten. Er zit zoveel meer in mij." Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en ben, naast mijn overvolle werkweek, een intensieve coachopleiding met als basis ‘bewustwording’ gaan volgen. Sindsdien investeer ik continu in mijn eigen ontwikkeling door middel van trainingen en coaching van de beste professionals. Wauw! Er ging een wereld voor mij open. Wat een waardevolle inzichten! Wat een kennis en wat een fantastische tools. Het leven is echt een feest. En ja, het is echt waar, je moet zelf de slingers ophangen!

Net als een kameleon

Ik was altijd een enorme pleaser, ik wilde dat iedereen mij leuk en aardig vond. Ik deed braaf wat er van mij verwacht werd en gedroeg mij net als een kameleon. Voordat een ander nog maar iets kon zeggen, had ik mijn kleuren al aangepast. Ik was de verpersoonlijking van gastvrijheid geworden. Mijn dienstverlenende voelsprieten stonden 24/7 wagenwijd open. ‘Zegt U het maar’ en ik had het al uitgevoerd. Uiteindelijk had ik geen flauw idee meer welke rol ik in mijn eigen leven speelde. Wie ben ik? Wat wil ik? Waar word ik nu echt gelukkig van? Ik wist het even niet meer. Ik heb de keuze gemaakt om datgene te gaan doen waar ik goed in ben en waar ik echt gelukkig van word. Als personal coach & businesscoach help ik ambitieuze mensen om bewuste keuzes te maken zodat zij echt in hun kracht kunnen gaan staan en geweldige resultaten kunnen behalen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en zakelijk succes.

#7 The Awareness Game

Wil jij ook het beste uit jezelf en uit jouw leven halen? Bewustwording is key! Ik heb een super waardevol online programma ontwikkeld: #7 The Awareness Game. In dit programma stel ik je zeven essentiële vragen die het uiteindelijk mogelijk maken dat ook jij jouw krachtige, liefdevolle basis kan vormen. Het fundament van waaruit jij al jouw dromen waar kan maken. Ik zou het ontzettend tof vinden als jij ook meedoet! Gun jij jezelf deze unieke kans? #7 The Awareness Game. Het is gratis, maar ontzettend waardevol! Het is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven. Voor meer informatie, neem dan eens een kijkje op mijn website. ggg
Reactie plaatsen