06 december 2018 
1 min. leestijd

Onze 7 gouden tips om zonder schuldgevoel te genieten tijdens de feestdagen

Het is weer zover, de feestdagen staan voor de deur! Voor sommige een maand die ze met gemengde gevoelens tegemoet gaan. Het haalt je toch wat uit je ritme, omdat het vaak gepaard gaat met allerlei verwachtingen, ‘verplichtingen’ en grote hoeveelheden verleidelijk voedsel. Al die etentjes, afspraken en onweerstaanbare treats kunnen je het gevoel geven dat je geleefd wordt en ervoor zorgen dat je het contact met jezelf verliest. Voordat je het weet zit je je vol te proppen met pepernoten, kerstkransjes en oliebollen terwijl je er niet eens echt van geniet. Met je overvolle buik plof je vervolgens op de bank en hoop je dat the most wonderful time of the year maar weer snel voorbij is.
Wij gaan je laten zien hoe je vol energie van de feestdagen kunt gaan genieten, zonder jezelf restricties op te leggen. We willen je inspireren om dicht bij jezelf te blijven. Van daaruit kun je bewuste keuzes gaan maken, waardoor je uiteindelijk veel meer geniet! En dan zit je ook niet de volgende dag met ongewenste lichaamskwaaltjes, een overprikkelde mind en een schuldgevoel opgescheept!
In dit e-book geven we onze 7 gouden tips waarmee we jou bewust maken van het effect van voeding, beweging en rust voor je lichaam, maar zeker ook voor je mind. Dit gaat ervoor zorgen dat jij zonder schuldgevoel kunt genieten! Happy december!
#beyourownguru
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down