01 mei 2017 
1 min. leestijd

[GESLOTEN] Onderzoek: Doe mee en maak kans op een FITGIRLS-goodiebag t.w.v. €135!

[GESLOTEN] Onderzoek: Doe mee en maak kans op een FITGIRLS-goodiebag t.w.v. €135!
Help! Ik heb jouw hulp hard nodig. Voor Fitgirls voer ik een onderzoek uit naar de social media van Fitgirls, voornamelijk de website en de facebookpagina. Met jouw hulp kan Fitgirls nog beter naar jou luisteren en samen met jullie écht een community worden. Update: Bedankt voor het invullen van mijn vragenlijst. Ik heb in totaal 330 reacties gekregen en daar ben ik echt superblij mee! De winnaar van van de goodiebag wordt in het begin van juni bekendgemaakt en dan probeer ik de resultaten van het onderzoek ook met jullie te delen in een nieuwe blog! Fitgirls.nl gaat steeds meer next level. Dit willen we graag steeds beter maken, zodat wij jou en andere vrouwen nog beter kunnen helpen en sterker maken. Maar daar hebben wij jullie hulp wel voor nodig, want wij zijn erg benieuwd naar jullie mening! Via de link hieronder kom je terecht bij mijn vragenlijst en het kost je ongeveer 10 minuutjes van jouw tijd. Laat aan het einde van de vragenlijst jouw e-mailadres achter en maak kans op een te gekke Fitgirls-goodiebag t.w.v. € 135!

Klik hier om naar de vragenlijst te gaan

What's in it for you?

Iedereen die de vragenlijst compleet invult en haar e-mailadres achterlaat, maakt kans op de goodiebag. Maar wat zit er nu precies in die geweldig leuke Fitgirls-goodiebag?
  • 1x Het boek van Kate Hudson
  • 1x 'Sushi & Squats' t-shirt
  • 1x Tony Chocolonely reep
  • 1x 'Strong Is Size Perfect' t-shirt
  • 3x RUMAG quoteboekjes
  • 1x HealthCity handdoek
  • 2x BOS Ice Tea
  • 1x Body&Fit Springtouw
  • 1x Bidon ModeMusthaves
  • 1x €5 kortingsbon van FITSHE
Heel erg bedankt voor het invullen van mijn vragenlijst! De winnaar wordt aan het einde van het onderzoek z.s.m. bekendgemaakt!
Karen
Door

Karen

op 01 May 2017

Valt deze website ook onder 'social media'? Anders kom ik niet verder dan vraag 1.

Priscilla van Oostende
Door

Priscilla van Oostende

op 01 May 2017

Jazeker Karen! Er komen dan wel wat vragen over de Facebook van Fitgirls, maar ik denk dat je ook die wel kan beantwoorden. Alvast bedankt voor het invullen! Liefs, Priscilla

Tamara D
Door

Tamara D

op 02 May 2017

Ik heb geen Facebook maar wel Bloglovin pinterest, snapchat enzo dus ik heb m hoe dan ook ingevuld!

Priscilla van Oostende
Door

Priscilla van Oostende

op 02 May 2017

Dankjewel! Liefs, Priscilla

Reactie plaatsen