Oeh Yeah! New Hotspot in town: Cornery Bakery

Oeh Yeah! New Hotspot in town: Cornery Bakery
Corner Bakery is de plek voor elke foodie! Over de top rolls en sandwiches, taarten, pancakes en zelfgemaakte gekleurde freak shakes! Een ervaring die je niet snel vergeet en even iets anders dan een standaard broodje zalm of een carpaccio. Hier vind je geen skinny gerechten (alhoewel ze wel salades hebben). Maar het gaat bij Cornery Bakery echt om de smaak- en presentatie sensatie. En we kunnen zeggen: het was freakin' good!

Verschillende locaties

Op dit moment zijn er vier locaties in Amsterdam-Zuid en Amsterdam Nieuw-West, in Oud-West en je vindt een Corner Bakery in Maastricht.

Het aanbod

Op de kaart vind je een ruim assortiment aan ontbijt- en lunchmogelijkheden: van velvet pancakes tot een hangover breakfast en ook wat healthy opties, maar daar gingen wij niet voor dit keer.. ;) Voor de rolls en sandwiches heb je voor ieder wat wils: pulled pork, spicey chicken of ben je vega? Dan kom je hier ook wel aan je trekken, want er is heel veel avocado. That's how we roll. De koffie is heel erg goed, daar ben ik altijd wel gevoelig voor.

De service en het oordeel

De service is vriendelijk, maar het kon wel iets beter om er een spektakel van te maken! Ik miste net de energie die je wel vindt in de gerechten. Al met al: een hotspot waar we zeker geïnspireerd zijn om de velvet pancakes en de pink hot chocolate nog eens uit te proberen. Super concept!  
Reactie plaatsen