25 april 2017 
0 min. leestijd

Nieuwste Netflix-serie: Girlboss

Nieuwste Netflix-serie: Girlboss
Sinds 21 april kan de nieuwste serie Girlboss bekeken worden op Netflix! Girlboss is gebaseerd op het verhaal van Sophia Amoruso, die al eerder een groot succes had met haar boek #Girlboss. De serie bestaat uit dertien afleveringen die gaan over het hectische leven van Amoruso. In 2006 richtte Sophia Amoruso haar eigen bedrijf op: Nasty Gal. Dit bedrijf is nu uitgegroeid tot een internationaal mode-imperium! Toch was Sophia tot haar 22e totaal niet blij met haar huidige leven en was ze op zoek naar wat ze echt wilde gaan doen. Sophia ontdekte eBay en begon daar met het verkopen van vintage kleding, wat uitdraaide op een groot succes.

Keerwending

Toch liep het toen even anders dan zij had gedacht en dat heeft ze al in haar eigen boek uitgewerkt: #Girlboss. Het boek is vertaald naar een serie, die nu dus ook te bekijken is op Netflix en wij vinden dit supertof! De trailer geeft mij in ieder geval al kriebels om hem te zien. Gaan jullie hem ook kijken?
Mariska
Door

Mariska

op 25 Apr 2017

Ik ben er aan begonnen! Het lukt me nog niet direct om er in te komen maar wel net genoeg om nog verder te kijken. Ik ben benieuwd :)

Priscilla van Oostende
Door

Priscilla van Oostende

op 26 Apr 2017

Wat leuk Mariska! Wij zijn ook benieuwd wat jij ervan vindt! Liefs, Priscilla

Reactie plaatsen