29 september 2014 
1 min. leestijd

Nieuw! Shake & Smoothie Mix

Nieuw! Shake & Smoothie Mix
De innovaties van de Body en Fitshop blijven je om de oren vliegen! Op het gebied van sport, voeding en supplementen bieden ze ons FitGirls steeds meer gemak! Deze keer komen ze met een uitvinding waar ik zelf heel blij van wordt. De nieuwe Shake & Smoothie Mix biedt je veel variatie ideeën om de lekkerste recepten mee te creëren.

Shakes & Smoothies

Ik ben echt een shake & smoothie fan. Ik vind het de ideale manier om veel gezonde nutriënten binnen te krijgen en bovendien zijn ze zeer smakelijk! Met deze mixen kan ik dan ook mijn geluk niet op/ Ik ben altijd opzoek naar nieuwe variaties en dat maakt het met deze mixen een stuk eenvoudiger. Een mix bestaat uit drie Superfood ingrediënten. Body&Fit biedt 3 verschillende variaties. Voor de prijs hoef je het niet te laten want als je alle ingrediënten apart moet kopen dan ben je waarschijnlijk het driedubbele kwijt. Ik gebruik zelf niet veel Superfoods maar kokosrasp en rauwe cacao crisps gebruik ik regelmatig in mijn ontbijtjes en smoothies.

shake_smoothie_mix

image Ik maak er de lekkerste smoothies mee, vooral in de gezonde chocolade smoothie zijn ze ideaal om in te verwerken. En niet alleen kun je deze mixen gebruiken voor je shakes en smoothies maar je kunt ze ook bij je yoghurt of kwark eten als een gezonde en crunchy toevoeging. Gisteren maakte ik er zoete muffins mee maar je kunt ze ook gebruiken bij het bakken van brood en gezonde taarten! chocolade_milkshake image

De shake & smoothie mixen zijn te verkrijgen bij de Body&Fitshop. Kun jij een recept verzinnen met de mixen? Laat het ons weten en wie weet posten we jouw eigen recept op de website!

Reactie plaatsen