27 juli 2017 
1 min. leestijd

New on Netflix: de must-sees tijdens én na de zomer!

New on Netflix: de must-sees tijdens én na de zomer!
Naast de releases van verschillende nieuwe films, zoals we eerder schreven over ‘To The Bone’, staan er nog een aantal leuke nieuwe dingen voor de deur bij Netflix. Veel series pakken na de zomer de draad weer op met een aantal nieuwe afleveringen. Hoog tijd voor wat heerlijke film avondjes op de bank na je vakantie! Waarschijnlijk ben je nu nog lekker aan het genieten van het warme weer, liggend met je billen in het zand. Dat snappen wij natuurlijk heel goed! Maar de seriemakers hebben zeker niet stil gezeten, en daar zijn we ze heel dankbaar voor! Waarschijnlijk vraag je je af wat er allemaal nieuw te zien is. Dat vroegen wij ons ook af en we hebben speciaal voor jou een lijstje gemaakt van de must-sees. Veel kijkplezier! 😉

Game of Thrones

Game of Thrones lovers onder ons? Dan ben je waarschijnlijk heel gelukkig sinds 16 juli, want sindsdien zijn er nieuwe afleveringen van deze serie verschenen. Dit seizoen bestaat uit slechts zeven afleveringen met een cliffhanger van 1,5 uur! Helaas is deze serie als enige niet te vinden op Netflix, maar we wilden jullie het geweldige nieuws toch even melden.Ben jij al helemaal up-to-date van deze nieuwe uurtjes sensatie?

Stranger Things

Houd je van griezelen tijdens het kijken van een serie? Dan is Stranger Things echt wat voor jou! De sciencefiction/horrorserie is zo gefilmd dat het net lijkt of het zich afspeelt in de jaren '80. Het verhaal gaat over de vier vrienden Finn, Caleb, Gaten en de hoofdrolspeler Noah. Ze hebben een hechte band en gaan samen opzoek naar hun vermiste vriend Will. Tijdens deze zoektocht proberen ze samen spannende obstakels te trotseren. Goed nieuws, want vanaf 27 oktober is er een nieuw seizoen te vinden op Netflix. Waarschijnlijk zal dit seizoen antwoord geven op veel vragen die je had na het eerste seizoen, en ook veel vragen aanwakkeren. Ben jij klaar voor negen nieuwe afleveringen Stranger Things?

Riverdale

Ben jij niet vies van een beetje drama? Misschien dan toch maar eens aan Riverdale beginnen, want deze dramaserie is het kijken waard! In het eerste seizoen zie je hoe de hoofdrolspelers op zoek gaan naar de moordenaar van Jason Blossom. Veel verscholen verhalen van de stadsbewoners komen hierbij boven tafel waardoor je elke keer weer op een ander spoor wordt gezet. Ben je inmiddels al een beetje bekomen van het nieuws over de moordenaar van Jason? De makers hebben zeker niet stil gezeten, want er staat alweer een nieuw seizoen Riverdale voor de deur! Vanaf 11 oktober kun je via Netflix weer nieuwe afleveringen zien. En natuurlijk zijn Betty, Archie, Jughead, Veronica en Cheryl gewoon weer van de partij!
Bron trailers: YouTube
Karly
Door

Karly

op 28 Jul 2017

Game of Thrones staat toch niet op Netflix?

Nicole Lam
Door

Nicole Lam

op 28 Jul 2017

Klopt Karly, deze staat als enige van de drie niet op Netflix. Maar we wilden jullie het leuke nieuws van de aflevering niet onthouden ;)

Reactie plaatsen