Multivitaminen: de extra boost die je nodig hebt om fit te blijven (naast gezond eten)

Multivitaminen: de extra boost die je nodig hebt om fit te blijven (naast gezond eten)
We weten het allemaal; gezonde voeding is nodig voor een gezond leven. Daarom adviseert het Voedingscentrum gevarieerd te eten, met voldoende groente, fruit, brood en weinig verzadigd vet. Alleen lukt het niet altijd zo gezond te eten als we willen. En dat terwijl we soms juist wel wat extra’s kunnen gebruiken. Zoals in drukke periodes, bij het volgen van een dieet, of voor de weerstand.

Sport gerelateerd

Sport Multi ondersteunt je weerstand en energieniveau zodat je fit kan blijven doortrainen. Als je er zeker van wil zijn dat je genoeg micronutriënten binnenkrijgt is Flinndal Sport Multi een wenselijke aanvulling op je voedingspatroon. Het bevat immers alle 13 vitaminen en 9 mineralen die je nodig hebt, alles tot maximaal 100% ADH. Recent onderzoek onder 553 Nederlandse sporters concludeert dat sporters naast een goed eetpatroon ook een multivitamine met een dosering tussen de 50% en 100% ADH moeten overwegen [1].

Het nut algemeen

Wij zochten naar supplementenmerk vooral gericht op sporters die we kunnen vertrouwen in kwaliteit en niet te vergeten: met een goede prijs. We vinden dit allemaal in Flinndal Sport en zijn de samenwerking aangegaan. We gebruiken deze supplementen zelf ook en we voelen het verschil. Met Flinndal Multi als aanvulling weet je zeker dat je elke dag de vitaminen en mineralen binnenkrijgt die je helpen gezond en fit te blijven. Met bijvoorbeeld vitamine C, A en ijzer ter ondersteuning van het immuunsysteem en B-vitaminen (zoals B1, B2, B3, B5, B6 en B11) die bijdragen aan de energiehuishouding in je lijf.
  • Foto credit: Aimee Harries
  • Locatie Het Gymlokaal
Reactie plaatsen