21 november 2016 
2 min. leestijd

Fit zwanger zijn? Mom in Balance helpt jou met je training!

Fit zwanger zijn? Mom in Balance helpt jou met je training!
Marielle is zwanger van haar vierde kindje en stond onlangs model voor Mom in Balance. Mom in Balance geeft outdoor trainingen aan zwangeren, hersteltraining voor na de bevalling en total body workouts speciaal gericht op vrouwen. Er trainen zo’n 6000 vrouwen wereldwijd bij Mom in Balance. In elke (grotere) stad is wel een locatie te vinden waar je terecht kunt.

Fit pregnancy

Persoonlijk ben ik een groot voorstander van regelmatig bewegen tijdens je zwangerschap. Je voelt je daardoor energieker, je slaapt beter, je houdt minder of geen vocht vast en je bereidt je lichaam optimaal voor op een hele zware workout, namelijk je bevalling. Mijn ervaring is dat je tijdens een bevalling echt al je spieren in je lijf nodig hebt en dat gedurende meerdere uren. Conditie en spierkracht op peil houden is daarom essentieel. Je komt daardoor over het algemeen beter door je bevalling heen en het herstel gaat meestal ook veel sneller. 3

Herfstshoot

Voor de herfstshoot zocht Mom in Balance modellen die in oktober rond de 32 tot 34 weken zwanger waren en zich fit genoeg voelden om een dag model te staan. Omdat ik al eens eerder model heb gestaan voor Mom in Balance, leek het me erg leuk om dit keer met bolle buik op de foto te gaan. Samen met nog vijf moeders (to be) werd ik uitgenodigd voor de shoot.

YogaFest; nieuwe hotspot!

De shoot vond plaats in het Westerpark in Amsterdam. We verzamelden bij YogaFest Studio waar een visagiste onze make-up deed. YogaFest is nog niet zo lang open en echt een aanrader om eens te gaan lunchen. Op de kaart staan overheerlijke, gezonde gerechten die geserveerd worden op prachtige borden en schalen. Sla vooral het dessert niet over. Wij hebben alle taartjes geproefd en ze waren stuk voor stuk verrukkelijk!

1 Waarom Mom in Balance?

Steeds meer (toekomstige) moeders willen blijven sporten tijdens hun zwangerschap. Een goed streven, maar ook wel spannend. Want wat mag en kan nou wel en niet? Bij Mom in Balance hebben ze al meer dan tien jaar ervaring met het geven van lessen aan zwangere vrouwen. De trainingen van Mom in Balance helpen je sterker te worden en je conditie te verbeteren, maar ze geven je ook energie en een positieve mindset. Daarnaast is het gezellig (en verfrissend!) om met gelijkgestemden een uurtje te bewegen in de buitenlucht. Zij zitten namelijk in hetzelfde schuitje als jij.   Ben jij ook fit zwanger? Of wil jij weer back in shape komen na je zwangerschap? Kijk dan eens op de site www.mominbalance.nl. Met de code MOMPRF krijg je een gratis proefles! 5
Reactie plaatsen