WHAT DO YOU NEED?
2 kleine aubergine 4 el olijfolie Peper naar smaak Snufje zeezout 140 gram tomatenpuree 1 teentje knoflook 1 rode ui 1 el gedroogde oregano 150 gram mais 1/2 Spaanse peper 100 gram mozzarellaMAKE & BAKE
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. 2. Snijd de aubergine in plakken van ongeveer een centimeter dik. 3. Bestrijk de plakken aan beide kanten met olijfolie en leg ze op een bakplaat met bakpapier. 4. Bestrooi ze met wat zout en peper en plaats ze voor 15 minuten in de oven. 5. Snipper ondertussen de rode ui, snijd de rode peper fijn en laat de mais uitlekken. 6. Fruit het uitje in een beetje olijfolie en voeg daarna de tomatenpuree, de Spaanse peper, een uitgeperste teen knoflook en de oregano toe. 7. Haal de pan van het vuur en schep de mais door de saus. 8. Verdeel de saus over de aubergineplakken zodra ze zacht genoeg zijn. 9. Strooi de geraspte kaas erover en plaats voor 3-5 minuten onder de grill totdat de kaas goudbruin kleurt.