07 juli 2017 
1 min. leestijd

Met deze onmisbare items kom jij het festivalseizoen door!

Met deze onmisbare items kom jij het festivalseizoen door!
Tijdens een festival heb je het liefst dat je er on fleek uitziet en helemaal uit je dak kan gaan zonder gedoe. Je wilt dat je handen vrij zijn, je mobiel opgeladen en geen regen! Ga jij binnenkort met je vriendinnen naar een festival? Met deze praktische festival items kom je al een heel eind! Een lange dag buiten staan in de brandende zon tot en met de avondkou, vraagt om een badass voorbereiding. Zeker als je naar een festival gaat! Heb je geen idee wat je nou allemaal moet meenemen voor een festival of wil je er zeker van zijn dat je niets vergeet? Geen nood: wij hebben een overzicht voor je met een aantal handige festival goodies.

1. Goedkope poncho

Deze wil je écht niet vergeten als je naar een festival gaat. Een poncho kan je meestal wel op het terrein kopen, maar vaak zijn ze te duur en gooi je ze daarna toch weer weg. Dit is echt zonde van je geld, dus zorg ervoor dat je goed voorbereid bent en sla goedkope poncho's in om mee te nemen.

2. Powerbank

Tijdens het festivalseizoen is een powerbank een echte must. Je hoeft geen enkel Snapchat filmpje of Instagram Boomerang meer over te slaan om je batterij te sparen. Geen zorgen dat je niet meer thuis komt 's avonds, want met een powerbank is jouw mobiel altijd voorzien van een beetje extra juice.

3. Smartphone waaier

Zoek je verkoeling na het dansen? De smartphone ventilator is dan echt een uitkomst! Deze ventilator kan je aansluiten op zowel Android als Apple toestellen. Een heerlijk, verkoelend briesje terwijl je staat te dansen op de lekkerste beats, wat wil je nou nog meer?

4. Heuptasje

Een heuptasje was voorheen echt een no go, maar tegenwoordig zie je het steeds vaker voorbij komen. Op een festival wil je ongestoord je coole dansmoves laten zien, zonder dat je tas elke keer van je schouder afrolt, toch? Een heuptasje is niet alleen compact, maar ook een stuk veiliger dan een rugtas. Je hoeft je geen zorgen te maken over zakkenrollers, want die komen er niet zo snel bij. En ja, tegenwoordig zijn er echt wel stijlvolle modellen!

5. Zonnebril

Een onmisbare accessoire natuurlijk. Voorheen voldeed een simpel geval misschien, maar ook je zonnebril maakt deel uit van jouw festival outfit. Heb je nog geen goeie, festival-waardige zonnebril? Schaf er dan snel eentje aan, dan is jouw outfit helemaal compleet.

6. Universele Festival Dop

Een musthave voor alle festival lovers! Geen gedoe meer met het meenemen van talloze dopjes, verspilling van water of frisdrank, insecten in je flesje en mensen die wat in je drankje willen gooien. Een universele festival dop past namelijk op alle flesjes water of frisdrank die op festivals verkocht worden! Wat een uitvinding!
Reactie plaatsen