09 juni 2017 
1 min. leestijd

Met deze haarlooks ga jij shinen op alle festivals!

Met deze haarlooks ga jij shinen op alle festivals!
Het festivalseizoen is officieel begonnen en dit is hét moment om te experimenteren met je haar. Ken je dat gevoel dat je outfit helemaal on point is, maar je niet weet wat je met je haar moet doen? Wij in ieder geval wel! Dit seizoen zijn vlechtjes, knotjes en haaraccessoires helemaal hot en met deze looks ga je zeker stralen op alle toffe festivals. Voor welke stijl ga jij?

Knotjes all the way!

Ideaal voor ieder festival! De hippe half up, half down knot kun je combineren door één of twee knotjes maken. Je kan er ook voor kiezen om je haar helemaal op te steken en een Mickey Mouse look te creëren.

Hair rings

Hoewel je een beetje moet kunnen invlechten, lijkt dit kapsel met kleine ringetjes ingewikkelder dan dat het werkelijk is. Als je vlecht eenmaal af is, is het slechts nog een kwestie van de ringen erin haken. Zo simpel is het! We mixen cute met een een edgy randje. Perfecte combinatie dus, als je het ons vraagt.

Mohawk braids

Deze zomer kun je zelfs je scheiding een upgrade geven. ;) Je kunt ervoor kiezen om meerdere vlechten te maken, maar dat is natuurlijk helemaal aan jou. Ga jij voor de Selena Gomez vlecht of de Nicole Scherzinger half up, half down look?  

Banana Bun versus Octopus Bun

Social media is helemaal dol op deze twee kapsels! Een rommelig, laag knotje waar je geen beauty skills voor nodig hebt en een hoge knot die je binnen drie seconden op je hoofd hebt gezet. Beide knotjes zijn lekker messy en creëren een heerlijke nonchalante look. Hoe nonchalanter, hoe beter!   Foto's Instagram accounts: mahasoafr, gemmamug, negin_mirsalehi, n.nicoleee, priscilacsmith
Reactie plaatsen