20 februari 2018 
2 min. leestijd

MEGA WINACTIE! Maak kans op een Meditation & Boxing retreat naar Marokko

MEGA WINACTIE! Maak kans op een Meditation & Boxing retreat naar Marokko
Vorig jaar zijn wij voor het eerst mee geweest met Innerdoorway om te gaan mediteren en boksen in het magische Marokko. Deze retreat is lifechanging geweest voor Dani en mij. We hebben het nog dagelijks over onze ervaring in Sidi Kaouki. Daarbij runt Elke niet alleen Innerdoorway, ze schrijft ook heel inspirerende artikelen voor ons. Vanaf de dag dat we elkaar ontmoette, voelde we dat we samen iets op moesten zetten, en dat gaat dus gebeuren in november 2018! Hierover volgt aanstaande vrijdag meer informatie, maar voordat dat zover is mogen wij een hele vette prijs weggeven!  
Jij kan een plek winnen op een éénpersoons-kamer tijdens het retreat van 19 t/m 24 april 2018. Het retreat is all inclusive en heeft een waarde van €1250,- Het enige wat jij zelf nog moet betalen zijn je ticket en transfer, maar hierbij kan Elke je goed adviseren.

Innerdoorway

Innerdoorway organiseert retreats met aandacht voor je mind & body, en dit doen zij op bijzondere locaties. Ze bieden een uniek concept waarbij de combinatie tussen meditatie en boksen centraal staat, en op deze manier proberen zij zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de voordelen van deze te gekke combi. Zowel de meditatietechnieken als de bokstrainingen zijn speciaal ontworpen om je persoonlijke groei en ontwikkeling een boost te geven. Innerdoorway biedt je graag de mogelijkheid om in een bijzondere omgeving even afstand te nemen van je dagelijkse ritme en patronen om zo weer helemaal terug te gaan naar de basis.

Boksen bij zonsondergang

De locatie van het Meditation & Boxing Retreat is een beachhotel in Sidi Kaouki, een klein dorpje aan de Atlantische kust in Marokko. Elke dag krijg je een bokstraining op het strand, en ga je twee keer per dag mediteren om zo jouw innerlijke wereld te verkennen. Ook de maaltijden en een wandeling om de omgeving te verkennen zijn inbegrepen. Drie keer per dag worden de heerlijkste gerechten voor je bereid. Je hebt daarnaast alle tijd om even helemaal tot jezelf te komen. Een unieke ervaring voor iedereen die er voor open staat zichzelf een beetje beter te leren kennen!

Hoe kun jij winnen?

Je kunt een plekje winnen voor deze te gekke reis door Innerdoorway en FITGIRLS te volgen op Facebook/Instagram, de post van de winactie te liken en onder die post in de comments te laten weten waarom jij, of iemand anders deze reis moet winnen! Op donderdag 1 maart maken Innerdoorway & FITGIRLS de winnaar bekend! Ben jij de winnaar? Neem dan binnen drie dagen contact met ons op. Wij brengen jou in contact met Elke. Zij gaat jou helpen met het boeken van een vlucht en kan je informatie geven over de transfers. De retreat locatie ligt op drie uur rij-afstand van het vliegveld van Marrakech of Agadir. Wil jij zeker zijn van een plekje of meer weten over het Meditation & Boxing Retreat, neem dan een kijkje op www.innerdoorway.nl en houdt FITGIRLS aanstaande vrijdag in de gaten voor meer info over het retreat van november 2018!
Melissa
Door

Melissa

op 20 Feb 2018

Retreat.. noem me een analfabeet maar daar had ik dus nog nooit van gehoord Na het lezen van deze post en wat Google werk ben ik natuurlijk wel heel erg enthousiast geworden! Dit wil ik! Ik heb nog weinig ervaring met boksen en meditatie, al doe ik wel elke dag mindfullnis oefeningen, maar deze retreat ervaring in het mooie Marokko zou ik niet willen missen.

Emily Bor
Door

Emily Bor

op 20 Feb 2018

Ik zit helaas weer thuis met burn-out verschijnselen en deze retreat zou de perfecte aanvulling zijn op m’n herstelproces. Naast gesprekken met m’n therapeute, is het alles eruit boksen en dieper in jezelf kunnen keren en daar wijze lessen uit kunnen halen, denk ik perfect voor een blijvend en gezond herstel!! Door nog beter naar mezelf leren te luisteren en accepteren hoe ik ben, zal ik er zeker weer bovenop komen...maar een beetje extra hulp op een leuke, gezonde wijze en dan ook nog eens in een prachtige omgeving...dat is meer dan welkom!!

Kimberley Post
Door

Kimberley Post

op 20 Feb 2018

Wauw! Wat een gave actie en wat een kans om een hectische winter achter te laten en fris te beginnen aan de zomer op deze geweldige plek! Zou het echt een feestje vinden als ik jullie zou mogen joinen op deze retreat want jullie zijn mega tof en fit!

Petra
Door

Petra

op 20 Feb 2018

Wat een super toffe winactie. Ik wil dit heel graag winnen. Gisteren heb ik voor het eerst mijn missie durven delen op instagram. Mijn grote droom is om mensen met autisme te helpen en de vooroordelen over deze diagnose aan te pakken. Ik wil de wereld laten zien dat er door zelfliefde, sport, gezonde voeding en de juiste mindset heel goed is om te gaan met autisme. Ik wil een droom bedrijf gaan opzetten om nog meer angsten te gaan overwinnen. Deze retreat is de ideale break om vanuit mijn kern iets moois te gaan neerzetten.

Sharonne
Door

Sharonne

op 20 Feb 2018

Wat heerlijk. Dit kan ik zo ontzettend hard gebruiken. Na een operatie en lang herstel ben ik nu bijna zo goed als klaar om weer volledig mee te doen met de wereld en wil ik mezelf bewijzen waar ik sta en dat ik inderdaad weer mee kan doen met iedereen

Melanie Schneider
Door

Melanie Schneider

op 20 Feb 2018

Whaaaatttt! Super leuke actie! Nadat Teni van Fitbeauty had geschreven over deze retreat, wilde ik zelf graag gaan! Ik belandde ook op jullie blog hierover en raakte meer enthousiast. Redenen; totale boksfreak, gek op Marokko sinds m’n bezoek vorig jaar en zeer veel onrust in m’n kippenkontje. Meditatie staat al jaren op m’n to-do lijstje maar... mmm tja... Daarnaast ben ik jarig op 1 maart en dit zou een supercadeau zijn !!!

Wilma Koevermans
Door

Wilma Koevermans

op 20 Feb 2018

Na mijn recente scheiding is deze retreat precies wat ik nodig heb. Niet voor verwerking en afsluiting, maar voor persoonlijke groei en een krachtige nieuwe start.

caroline wimmers
Door

caroline wimmers

op 21 Feb 2018

Dit lijkt me DE kans om eens helemaal tot rust te komen, en ook nog eens alleen met een toffe groep. Als alleenstaande ondernemer staat het gas altijg op VOL en verlang ik zo naar een week downtime. Dit zou exact zijn wat ik nodig heb!

Bobby kuster
Door

Bobby kuster

op 21 Feb 2018

ik wilde al gaan maar had gewoon weg niet zoveel geld. Ik heb weer laat van paniekaanvallen en mn oude depressie klachten spelen weer op. Tijd voor een retreat dus. Ik weet dat dit helpt want een soort gelijk gedaan en knapte er flink van op. Tijd voor een slowdown in mijn gehaaste leven.

Pascale Aay
Door

Pascale Aay

op 22 Feb 2018

Wauw wat een super leuke winactie. Dit lijkt mij een hele mooie ervaring om medicatie en activiteit zoals bij deze retreat boxen te beoefenen. Ik ben altijd maar druk druk druk. En vind het moeilijk om even te genieten van het hier en nu, lijkt mij fijn om even weg te gaan van de drukte van nederland/werk/socialmedia etc. Fingerscrossed. Groetjes Pascale Aay

Kimberly Duyvesteijn
Door

Kimberly Duyvesteijn

op 24 Feb 2018

Alles in mij zegt 'JA, DOEN!' Ik sta op een punt in mn leven om knopen door te hakken, om het leven te kiezen wat bij mij past. Super spannend en ik ben al goed op weg . Echter kan ik nog wel wat extra power, confidence en innerlijke rust gebruiken en ik weet zeker dat deze zorgvuldig samengestelde retrait in het prachtige Marokko daarbij gaat helpen! Mijn middelen zijn op dit moment beperkt, dus dit zou echt een geweldig cadeautje zijn! Ik duim heeeel hard mee

Gittan deJonge
Door

Gittan deJonge

op 28 Feb 2018

Mijn beste vriendin is superwinsten geworden in 2018. Ze heeft het druk met werk, vliegt naar Londen om haar zusje te helpen met verhuizen en verzogt haar mams na een zware operatie. Ze staat voor iedereen klaar en ik gun het haar zo om er even heerlijk tussenuit te gaan om zelf weer even op te laden.

Nathalja
Door

Nathalja

op 28 Feb 2018

Ik zag dit op een moment dat ik depressief op de bank lang. En toen in dit zag kreeg ik meteen positieve energie, als ik dit win zou een goed begin zijn van mijn herstel. Heb een moeilijk jaar gehad met ptss en een angst stoornis en daarbij depressieve klachten. Het is vallen en opstaan en probeer er elke keer voor te gaan. Maar soms is dat heel lastig, vooral als je alles zelf moet doen. Ik wil graag weer leuke dingen ondernemen, maar soms weet ik niet hoe. Dit zou mij heel erg helpen en gelukkig maken!

Reactie plaatsen