31 maart 2016 
1 min. leestijd

Lippenstift voor die andere lippen?!

Lippenstift voor die andere lippen?!
Of het echt waar is, of een goede 1 aprilgrap, dat is nog maar de vraag, maar we kregen te horen dat er lippenstift voor je schaamlippen in de verkoop komt. De moderne vrouw zou volgens bedenkster Lotte van LotteLust.nl niet enkel de lippen waarmee ze praat in een mooie kleur willen stiften, maar ook de lippen die niet iedereen kan zien goed willen verzorgen.

Hmmm...

De vulva lippenstift die het online magazine over seksualiteit LotteLust.nl heeft ontwikkeld, zou niet enkel je vagina verzorgen, het krikt ook je seksleven op, omdat de stift een aardbeiensmaakje heeft. Zou je partner daar echt wel op zitten te wachten: een gekleurde vagina met een aardbeiensmaakje? Wanneer je de lippenstift voorafgaand aan een avondje uit opdoet, is hij er waarschijnlijk, net als je gewone lippenstift, alweer af eer je in het bed van je lover eindigt. Smaak en kleur zijn na een toiletbezoekje al verdwenen en ook vraag ik me af in hoeverre je bedpartner die lippenstift van toegevoegde waarde vindt. Die gekleurde vagina zie je in het heetst van de strijd toch niet meer en of dat smaakje wel een lekkere combi is met de rest, is ook discutabel.

Zelfvertrouwen

Ik kan me wel voorstellen dat de lippenstift je zelfverzekerder zou kunnen maken. Als ik mijn lippen donkerrood heb gestift en een matchend lingeriesetje aan heb getrokken, voel ik me toch weer net iets meer diva dan wanneer ik make-uploos in mijn joggingbroek door het leven ga. Toch hoef je niet perse make-up te gebruiken om je net een beetje mooier te voelen dan anders. Ook iets dat niet direct zichtbaar is, zoals een lekkere bodylotion of parfum, kan je net dat extra duwtje geven. Als deze lippenstift echt voor €14.95 op Bol.com wordt verkocht, ben ik de eerste die hem wil uitproberen, niet omdat ik zo’n spannend seksleven heb –absoluut niet-, maar om te kijken of het hetzelfde effect bij me teweegbrengt als gewone lippenstift en make-up. Of het nu wel of geen 1 april grap is, het is opvallend om te zien dat in onze maatschappij alles inmiddels geoorloofd is wanneer het om uiterlijke verzorging gaat.

Wat vinden jullie; gaat deze trend te ver? Zou jij dit beauty product gebruiken?

Reactie plaatsen