03 augustus 2016 
1 min. leestijd

Licor 43 ijs met sinaasappel & vanille

Licor 43 ijs met sinaasappel & vanille
De zomer is van start gegaan en dat betekent weer een nieuwe periode vol met lekkere recepten. De komende maand zal Fitgirls.nl in het teken staan van genieten, loslaten en alles uit jezelf en het leven halen. Met dit recept van Three Girls One Kitchen gaat dat genieten zeker wel lukken! Wij delen deze zomer graag zomerse recepten met jullie waardoor je de zomermaanden fit en gezond, maar vooral ook zelfverzekerd doorkomt en je niet te veel stresst over je summerbody. Want 'fit' blijven is natuurlijk niet het enige wat belangrijk is, je moet ook genieten! Deze keer, ijs gemaakt van Griekse yoghurt met een hint van vanille, sinaasappel én Licor 43. Het maken van het ijsje is echt easy peasy, dus deze zomer lik jij je lekker aan je zelfgemaakte Licor 43 ijs!

What do we need? (voor 2 personen)

  • 3 eetlepels Griekse Yoghurt
  • 4 eetlepels Licor 43
  • Sap van een halve perssinaasappel
  • Sinaasappelpartjes
  • ½ lepel vanilla-essence
  • Handje amandelschaafsel om te garneren
Licor 43 ijs-4

Make & Shake

  • Pers de helft van de sinaasappel uit.
  • Mix de Griekse yoghurt met de Licor 43, het sap van de perssinaasappel en wat pulp en de vanille essence door elkaar heen, en vries het in een bakje in. Dit duurt ongeveer een dag.
  • Haal het ijs ruim voor serveren uit de vriezer zodat je het makkelijk kunt ontdooien.
  • Snijd de sinaasappel in partjes.
  • Schep één of twee bollen ijs in een ijskuipje en serveer deze met de partjes sinaasappel en het amandelschaafsel. Je kunt er eventueel nog wat Licor overheen schenken voor nog meer smaak.
Enjoy!
Natasja
Door

Natasja

op 03 Aug 2016

Oh dat ziet er echt heerlijk uit! En ook heel leuk om zo te presenteren!

Reactie plaatsen