08 november 2015 
3 min. leestijd

Let's meet Three Girls One Kitchen

Let's meet Three Girls One Kitchen
Maak kennis met Fitgirls.nl nieuwste foodies! Three Girls One Kitchen, twee vriendinnen met een passie voor gezonde voeding. Op hun foodblog vind je eenvoudige, lekkere, gezonde en goedkope recepten. Recepten die je gewoon kunt maken met ingrediënten uit de supermarkt. Naast gezond zijn de recepten ook nog eens betaalbaar, zodat gezonde voeding voor iedereen toegankelijk is. Ze willen je inspireren en laten zien dat gezond eten niet moeilijk en duur hoeft te zijn!

Een passie voor gezonde voeding

Wij zijn Naomi en Robin, twee vriendinnen, met een passie voor gezonde voeding. Dit is niet altijd zo geweest. Een aantal jaar geleden woonden we samen met een andere vriendin (vandaar ook onze naam Three Girls One Kitchen) en kwam alles wat we aten vooral uit pakjes en zakjes. "Dit kan anders!" dachten we. We begonnen met onze blog om vooral onszelf te motiveren maar al gauw merkten we dat ook andere mensen onze blog bezochten en werden we voor veel leuke events uitgenodigd. Onze passie was geboren! Op onze foodblog vind je eenvoudige, lekkere, gezonde en goedkope recepten. Recepten die je gewoon kunt maken met ingrediënten uit de supermarkt. Naast gezond zijn de recepten ook nog eens betaalbaar, want gezonde voeding is voor iedereen toegankelijk! We willen mensen inspireren en laten zien dat gezond eten niet moeilijk en duur hoeft te zijn! three girls one kitchen

Over Robin

Ik ben Robin, 25 jaar en ik woon in het leukste huisje van Amsterdam. Vorig jaar ben ik afgestudeerd als 'Bachelor of Communication', nu werk ik parttime als receptioniste en geef ik bijles aan basisschoolkinderen. Om mijn hoofd leeg te maken, stap ik elke dag op mijn yogamat. Naast reizen en schrijven, zijn koken en bakken, één van mijn grootste passies. Vroeger stond ik uren in de keuken om taarten te bakken met kilo’s suiker, nu ben ik vooral op zoek naar gezonde alternatieven. Mijn ultieme guilty pleasure is cheesecake. Daar kun je me voor wakker maken! Sommige mensen denken dat gezond eten een straf is, omdat je ‘zoveel’ moet laten staan. Ik heb juist gemerkt dat ik me zoveel beter voel door gezond te eten. Ik ben me meer gaan verdiepen in voeding en welke invloed voedingsmiddelen op me hebben. Het maken van bewuste keuzes in voeding, kan enorm positieve effecten hebben op je innerlijk en uiterlijk. Dit hoeft niet te betekenen dat je niks meer mag eten, in tegendeel zelfs, je kiest alleen voor een gezondere optie. Dat wil ik overbrengen op anderen!

Over Naomi

Wanneer mensen mij vragen wat mijn grootste passie is, dan weet ik direct het antwoord: voeding! Mijn hele leven draait op dit moment om voeding, eten, koken en alles daaromheen en het maakt me dolgelukkig. Dit is niet altijd zo geweest. Jarenlang voelde ik me niet gelukkig. Ik was niet gelukkig met mijn (vorige) studie, zat niet lekker in mijn vel en wist maar niet wat ik wilde. Totdat mijn passie voor voeding ontstond! Nu ben ik bezig met het tweede jaar van de opleiding Voeding & Diëtetiek, werk ik als bezorger bij Doormeal, help ik bij de content van Weekmenu.nl en ben ik in mijn overige tijd veel bezig met bloggen, koken & eten! Kortom, alleen maar food! Naar mijn mening draait het allemaal om balans. Voeding is niet alleen maar slecht of alleen maar goed, het gaat om de balans. Als jij in balans bent, vertelt jouw lichaam je vanzelf welke voeding goed voor jou is en wat je beter achterwege kunt laten. Luister naar je lichaam en merk wat voor jou werkt! Ik hanteer de 80-20 regel. Tachtig procent van de tijd probeer ik zoveel mogelijk gezond, puur en echt te eten en de overige twintig procent eet ik lekker waar ik op dat moment zin in hebt. Want ja, net als Robin heb ik ook weleens behoefte aan een heerlijke cheesecake!

Wat kunnen jullie van ons verwachten op Fitgirls.nl

De komende tijd zullen we jullie gaan inspireren met heerlijke recepten. Wij vinden het belangrijk dat je voor een gezonde maaltijd niet uren in de keuken moet staan. Je kunt namelijk ook heel goed in korte tijd iets gezonds kunt creëren. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de recepten voor iedereen toegankelijk zijn en dat ze niet te duur zijn. Gezond eten wordt vaak met duur geassocieerd en daar willen wij op inspelen. Dit hoeft niet altijd zo te zijn! Jullie zullen daarom op Fitgirls steeds twee terugkerende thema's gaan tegenkomen: #15minutemeal en #budgetrecept. We hopen jullie te kunnen inspireren met onze eenvoudige, gezonde, goedkope, maar vooral ook lekkere recepten! Let's get inspired!

Wil je meer van ons weten? Bekijk onze blog op www.threegirlsonekitchen.blogspot.nl of bekijk onze Facebookpagina of Instagram @threegirlsonekitchen.

Reactie plaatsen