05 april 2017 
1 min. leestijd

LET’S GET REAL #4 Eeuwige vrouwelijke struggles: zo vind je wat werkt voor jou!

LET’S GET REAL #4 Eeuwige vrouwelijke struggles: zo vind je wat werkt voor jou!
Toen we in 2014 met ons platform startten was het direct duidelijk. Wij willen het verschil maken door écht te zijn en van binnenuit sterk te zijn! We zijn daarom gestart met ons eigen kanaal op YouTube en komen met een nieuw wekelijks programma: #LETSGETREAL. Hierin gaan we de strijd aan met onze vrouwelijke struggles, doorbreken we taboes en creëeren we bewustwording in maatschappelijke issues. Wij verleggen onze grenzen en gaan geen challenge uit de weg!

Vrouwelijke struggles: we hebben ze allemaal! Maar hoe ga je hiermee om?

In onze vorige aflevering gingen Dani en Lizzy zelf de uitdaging aan om next level te gaan, maar hoe krijg je jouw eigen lifestyle next level en creëer je een gezonde balans hierin? Vandaag gaan we in gesprek met Sophie. Sophie is naast psycholoog en coach ook expert van FITGIRLS. In deze aflevering gaat het over de eeuwige struggles omtrent balans en voeding. Hoe vind je wat echt werkt voor jou? Wij geven jou samen met Sophie handvatten die jou hierbij kunnen helpen. Hieronder vind je ook de stappen, maar in de video benoemt Sophie ze nog allemaal uitgebreid.

Handvatten: hoe bereik je jouw doelen?

Stap 1. Visualiseer je doel en probeer hierbij ook echt stil te staan bij wat je ECHT wilt bereiken. Dus niet alleen: 'Ik wil afvallen', maar bijvoorbeeld: 'Ik wil me zelfverzekerd voelen'. Stap 2. Onderzoek de stappen die nodig zijn om jouw doel te bereiken. Hoe zorg jij ervoor dat jij je zelfverzekerd gaat voelen? Maak keuzes die echt bij jou passen, dan houd je het ook vol. Stap 3. Schrijf elke ochtend op wat je focus wordt, hoe je jouw doel die dag gaat behalen en wat er al goed gaat.

Next week: LGR #5

Volgende week woensdag komt er weer een nieuwe video online! Dani en Lizzy gaan de keuken in om de nieuwste en populairste recepten uit te proberen. Wat gaan ze maken? Het is in ieder geval iets met donuts en sushi, dus dat wil je niet missen! Vond je deze video leuk? Abonneer je dan hier op ons YouTube FG Channel om geen aflevering te hoeven missen. Video credit: www.spacecadet.nl – Patrick Jansen
Reactie plaatsen