29 maart 2017 
1 min. leestijd

LET’S GET REAL #3 Flashback! Dani en Lizzy gaan uit hun comfortzone

LET’S GET REAL #3 Flashback! Dani en Lizzy gaan uit hun comfortzone
Toen we in 2014 met ons platform startten was het direct duidelijk. Wij willen het verschil maken door écht te zijn en van binnenuit sterk te zijn! We zijn daarom gestart met ons eigen videokanaal en komen met een nieuw wekelijks programma: #LETSGETREAL. Hierin gaan we de strijd aan met onze vrouwelijke struggles, doorbreken we taboes en creëren we bewustwording in maatschappelijke issues. Wij verleggen onze grenzen en gaan geen challenge uit de weg!

Flashback 'becoming fearless'

Je maakt pas echt het verschil als je nieuwe dingen doet die uit je comfortzone liggen. Niet alleen door jezelf fysiek uit te dagen, maar ook mentaal maak je jezelf sterker door het gewoon te doen! Hoe #FEARLESS ben jij eigenlijk? In deze aflevering hopen we te inspireren en blikken we terug op de afgelopen maand waarin we uit onze comfort zone gingen door nieuwe dingen te doen die we nog nooit hadden gedaan. We kijken terug op de vorige afleveringen judo en yoga met Judoka Henk Grol en als kers op de taart krijgen Dani en Lizzy van hun eigen team een opdracht om hun laatste uitdaging aan te gaan! Wat zal het zijn?

Next week LGR #4

Volgende week woensdag komt er weer een nieuwe video online waarin we een diepte interview houden met Sophie, psycholoog en expert van FITGIRLS. Vond je deze video leuk? Abonneer je dan hier op ons YouTube FG Channel om geen aflevering te hoeven missen! Video credit: www.spacecadet.nl – Patrick Jansen
Reactie plaatsen