22 maart 2017 
1 min. leestijd

LET'S GET REAL #2 YOGA CHALLENGE MET HENK GROL

LET'S GET REAL #2 YOGA CHALLENGE MET HENK GROL
https://youtu.be/7g08leMsevI Toen we in 2014 met ons platform startten was het direct duidelijk. Wij willen het verschil maken door écht te zijn en van binnenuit sterk te zijn! Vanaf vandaag starten we met ons eigen videokanaal en komen wij met een nieuw wekelijks programma: #LETSGETREAL. Hierin gaan we de strijd aan met onze vrouwelijke struggles, doorbreken we taboes en creëren we bewustwording in maatschappelijke issues. Wij verleggen onze grenzen en gaan geen challenge uit de weg!

We like a good challenge

Na de Olympische Spelen van afgelopen zomer, is judoka Henk Grol wel weer toe aan een nieuwe uitdaging. Henk staat bekend om zijn keiharde manier van trainen. In zijn video’s ‘Trainen met Henk’ gaan diverse BN’ers de strijd aan met de judoka. Vorige week werden Dani en Lizzy uitgedaagd en nu is het tijd om Henk uit te dagen met iets dat wij leuk vinden, namelijk: YOGA!

Hoe flexibel is Henk eigenlijk?

Henk dacht ZEN zijn challenge te kunnen doorstaan met mediteren in kleermakerszit en een down facing dog, maar daar dachten wij iets anders over. We nodigden Johanna (Yogi pur sang) uit voor deze challenge. De korte hamstrings werden opgerekt en Henk werd getest op zijn flexibiliteit en lenigheid. Hoe dat afliep zie je in de video!

Next week LGR #3

Volgende week woensdag komt er weer een nieuwe video online die in het teken staat van #FEARLESS en uit je comfortzone stappen. Vond je deze video leuk? Abonneer je dan hier op ons YouTube FG Channel om geen aflevering te hoeven missen. Video credit: www.spacecadet.nl – Patrick Jansen
Reactie plaatsen